Genç Kusak Final Haftasinda Ögrencilerin Yaninda

Usak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç Kusak, kültürel ve sosyal faaliyetlerine kisa bir süreligine ara vererek final sinavlari için sessizlige büründü. Sinav haftasi boyunca kapilarini 7/24 gençlere açan Kule Alti, ögrencileri 1 Eylül Kampüsü’nde ziyaret etmeyi de unutmadi.

Genç Kusak Final Haftasinda Ögrencilerin Yaninda


Liseden, üniversite ögrencisine kadar birçok yas ve topluluga ev sahipligi yapan Kule Alti, ögrencilerin daha verimli çalisabilmesi için sinav haftasi boyunca sessizlik ilan ederek gençleri 7/24 misafir ediyor. Ögrencilerin bulusma noktasi olan Kule Alti geçirilen soguk günlere inat gençlerin olusturdugu sicak ortama, güzel bir tarhana çorbasi ikramiyla destek verdi. Bu sayede final sinavlarina çalisan gençler, hem ders çalisabilecekleri sessiz bir ortama sahip oldu hem de Genç Kusak’in imkanlarindan faydalandi.

Ögrencilerin çalisma vaktini olabildigince kaliteli hale getirmeye çalisan Genç Kusak Toplulugu erken saatlerde sinava giren üniversite ögrencilerini de unutmadi. Kampüs girisine tarhana çesmesi yerlestiren Genç Kusak, tarhana çorbasi ve simit ikrami yaparak ögrencilerin içini isitti.

Ikramlara olan memnuniyeti belirten ögrenciler Belediye Baskani Mehmet Çakin’a ve Genç Kusak Topluluguna tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA