Karne Hediyeleri Kepsut Belediyesinden

Kepsut Belediyesi 2022-2023 egitim ögretimin ilk yarisini basariyla tamamlayan ilkokul ve ortaokul ögrencilerini sinema ve Çocuk Köyü’ne götürdü. Belediye Baskani Ismail Cankul, ögrencilerin ara tatilde iyi vakit geçirmeleri için ellerinden geleni yaptiklarini söyledi. Baskan Cankul ayrica ilçede egitim gören tüm ilkokul ve ortaokul ögrencilerini de sinema etkinligi ve Çocuk Köyü’ne götürecekleri müjdesini verdi.

Karne Hediyeleri Kepsut Belediyesinden


Kepsut Belediye Baskani Ismail Cankul ilçeye bagli Osmaniye ve Mahmudiye Mahallelerinde egitim görerek sömestr tatiline giren 100 ögrenciyi sinema ve Çocuk Köyü ile ödüllendirdi. Kepsut Belediyesi’nin katkilariyla Balikesir merkezinde bulunan sinemada Rafadan Tayfa Uzay Macerasi Galaktik Tayfa’yi izleyen çocuklar daha sonra Çocuk Köyü’nde tatilin keyfini doyasiya eglenerek geçirdi.

Kepsut Belediye Baskani Ismail Cankul ilkokul ve ortaokul çagindaki ögrencilere yönelik desteklerinin devam ettigini söyleyerek, “Çocuklarimiz yorucu bir egitim döneminin ilk bölümünü basariyla tamamladi. Biz de belediye olarak derslerinde basarili olan ögrencilerimizi sinemaya götürerek ve Çocuk Köyü’nde eglenmelerini sagladik. Çocuklarimizin mutlulugu biçim için çok önemli” diye konustu.

Baskan Cankul ilçedeki ilkokul ve ortaokul ögrencileri yaninda lise egitimi gören ögrencilere de kirtasiye ve yardimci kitap desteklerinin devam ettigini kaydetti.

Kaynak: İHA