Diyarbakir'da 250 Kilo Sagliksiz Sartlarda Üretilen Kavurma Imha Edildi

Diyarbakir’da Baglar Belediyesi ile Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü ekipleri, bir isyerinde yaptiklari kontrollerde kaçak ve sagliksiz sartlarda üretilen 250 kilo kavurma ele geçirerek imha etti.

Diyarbakir'da 250 Kilo Sagliksiz Sartlarda Üretilen Kavurma Imha Edildi
Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun talimatiyla harekete geçen zabita ekipleri, sagliksiz kavurma tacirlerini suçüstü yakaladi. Sorumlular hakkinda yasal islem uygulayan ekipler, 250 kilogram degerindeki kavurmaya el koyarak daha sonra belediyenin is makineleri esliginde imha etti.

Bu olayi yapan insanlarin vicdan duygusundan uzaklasmis kisiler olduguna dikkat çeken Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, titiz bir çalisma yaparak buna izin vermediklerini söyledi.



Olayi ögrenir ögrenmez ekiplerle beraber harekete geçtiklerini ifade eden Baskan Beyoglu, “Kaçak ve sagliksiz sartlarda bu isi yapanlar, kavurmayi piyasaya sürmeden geregini yaptik. Daha sonra is makinelerimiz esliginde uygun bir arazide imha islemini gerçeklestirdik. Vatandaslarimiz müsterih olsun. Bugüne kadar bu islere izin vermedik, geregini yaptik. Bundan sonra da ayni kararlilikla devam edecegiz. Bu tür durumlarda vatandaslarimiz hemen bizimle irtibata geçsinler. Biz geregini yapariz" dedi.

Kaynak: İHA