25 Yasindaki Gencin Ölümünde 5 Tutuklama

Gaziantep’te 25 yasindaki Mehmet Bulut’un öldürülmesiyle ilgili yakalanan 6 zanlidan 5’i tutuklanirken 1 zanli adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

25 Yasindaki Gencin Ölümünde 5 Tutuklama
Olay, 27 Ocak 2023’te Sahinbey ilçesi Beydilli Mahallesi’nde meydana gelmisti. Iddiaya göre, 25 yasindaki evli ve bir çocuk babasi Mehmet Bulut, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarinda husumet bulunan sahislar tarafindan pompali tüfekle vurulmus ve agir yarali olarak kaldirildigi özel hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtartilamayarak hayatini kaybetmisti.

Kaçan katil zanlilari Sanliurfa’da yakalandi

Yasanan olayin ardindan kaçan katil zanlilarini yakalamak için Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan genis çapli çalisma baslatildi. Yapilan çalismalar neticesinde, süphelilerin olayda kullandigi aracin Sanliurfa’nin Birecik ilçesinde oldugu tespit edildi. Ekipler, Sanliurfa Birecik Ilçe Emniyet Müdürlügü ile ortak yapilan çalismalar neticesinde araç ve içerisinde bulunan 6 süpheli sahsi yakaladi. Araçta yapilan aramada ise 2 adet av tüfegi, 7 adet kartus ve 3 adet kesici alet ele geçirildi.

6 zanlidan 5’i tutuklandi, 1 zanli adli kontrolle serbest birakildi

Yakalandiktan sonra Gaziantep’e getirilen 6 zanli, emniyette tamamlanan islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilerek adli mercilere sevk edildi. Adli mercilere sevk edilen 6 zanlidan 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 zanli hakkinda ise adli kontrol karari verildi.

Kaynak: İHA