Zonguldak'ta Kar Manzaralari Havadan Görüntülendi

Zonguldak’ta dün aksam saatlerinden itibaren etkili olan kar, Zonguldak-Istanbul karayolunda kartpostallik manzaralar olusturdu.

Zonguldak'ta Kar Manzaralari Havadan Görüntülendi
Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün uyarilarinin ardindan dün aksam saatlerinde sehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kar nedeniyle ekipler teyakkuza geçti. Karayollari Bölge Müdürlügü’ne ait kar küreme araçlari Zonguldak-Istanbul karayolunda hazirda bekletildi.

Gece karayolunda etkili olan kar nedeniyle kaza yapan araçlar çekici yardimiyla yoldan çekildi. Zonguldak-Istanbul karayolu Kandilli beldesi mevkisinde karin ardindan sis de etkili oldu. Hava sicakliklarinin -1 derecelere kadar düsmesiyle birlikte sürücüler dikkatli seyretti. Kar nedeniyle köy yolunda aracini birakmak zorunda kaldigini söyleyen Muhammed Efe, "Araba asagida kaldi. Köy yolundan çikamadim. Kdz. Eregli ilçesinde isyerim var. Oraya gidecegim. Kar geceden itibaren yagmaya basladi.

Cemaller köyünde oturuyorum. Yagmur diyordu. Kar beklemiyorduk" dedi.

Yüksek kesimlerde etkili olan kar yagisindan dolayi kapali köy yollarinin olmadigi ögrenildi. Öte yandan beyaz gelinligini giyen ormanlar kartpostallik manzaralar olusturdu. Kar manzarasi dron ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA