Lapseki Belediyesi'nin '15 Tatil Eglencesi' Etkinliginde Çocuklar Doyasiya Eglendi

Çanakkalenin Lapseki ilçe Belediyesi tarafindan 2022-2023 egitim-ögretim yili yari yil tatiline giren çocuklar için kapali pazar yerinde 5 gün boyunca düzenlenen ’15 Tatil Eglencesi’ etkinliginde çocuklar doyasiya eglendi.

Lapseki Belediyesi'nin '15 Tatil Eglencesi' Etkinliginde Çocuklar Doyasiya Eglendi
Lapseki Belediyesi 2022-2023 egitim-ögretim yili yari yil tatili sonrasi çocuklar için 25-29 Ocak tarihleri arasinda kapali pazar yerinde ’15 Tatil Eglencesi’ etkinligi düzenledi.

Etkinlikler 11.00 ile 19.00 saatleri arasinda gerçeklestirilirken, çocuklar kapali pazar yerinde tenis, satranç, buz pisti, masa tenisi, sisme oyun parki, palyaço, kick boks, yüz boyama, langirt, matrak oyunu, badminton, çesitli eglence ve aktivitelerle yari yil tatilinde doyasiya eglendi.

Etkinligin son gününde etkinligin düzenlendigi kapali pazar yerine giden Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, çocuklarin eglenceli dakikalarina ortak oldu. Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Hepimizin bildigi üzere karne tatili suan. Bizde Lapseki Belediyesi olarak yavrularimiza, çocuklarimiza özel bir program yaptik. Bu program dahilinde de, kisa bir zaman içerisinde açilisini yapacagimiz yeni kapali pazar yerimizde su an da çocuklarimizin eglenmesi için bir program olusturduk. Bu program çerçevesinde 5 gün boyunca gündüz saat 11.00’den aksam 19.00’a kadar masa tenisi, satranç, tenis, sisme oyun parki, palyaço, kick boks, yüz boyama, langirt, matrak oyunu, badminton, çesitli eglence ve aktivitelerin yani sira ilçeye ilk kez ögrencilerimiz doyasiya eglenmeleri için buz pisti gibi çocuklarimizin doyasiya eglenebilecegi bir çok alanlar var. Biz her zaman çocuklarimizin mutlu olabilmeleri için farkli eglenceler yaptik bu güne kadar ve bundan sonrada yapmaya devam edecegiz. Ben tüm ögrencilerimiz iyi tatiller diliyor ikinci yari ders zili çaldiginda da basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA