Saganak Sonrasi Içmeler Sahili Agaç Parçalariyla Doldu

Mugla’nin Marmaris ilçesinde yaklasik 3 saat etkili olan saganak yagis sonrasi hayat normale dönerken, Içmeler sahilinin agaç parçalari ve deniz kabuklariyla doldugu görüldü.

Saganak Sonrasi Içmeler Sahili Agaç Parçalariyla Doldu
Aniden bastiran saganak yagisin sona ermesinin ardindan Mugla Büyüksehir Belediyesi MUSKI ve Marmaris Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tasin sonrasi daglardan gelen çamurlu yollarda temizlik çalismasi baslatti. Ekipler özellikle Içmeler Mahallesi-Turunç yol ayriminda daglardan Içmeler merkeze akan ve yollarda ulasimi aksatan çamurlu su Büyüksehir ve Marmaris Belediyesi ekipleri tarafindan temizlendi. Ekiplerin çalismalari havadan dron ile görüntülendi.

Daglardan kent merkezine inen çamurlu su Içmeler sahilinden denize dökülürken, yagmur suyu ile birlikte gelen agaç ve agaç kabuklari sahilde birikti. Sahile vuran dev çamurlu dalgalar ile birlikte deniz kabuklari da sahile vurdu. Vatandaslar dalgalar ile sahile vuran deniz kabuklarini topladi.

Deniz kabuklarini toplayan vatandaslar, “Deniz kabuklari toplamak için sahile indim. Her yagmur sonrasi yanlis odunlar buraya geliyor belediye çalissa da yetistiremiyor” dedi.

Kaynak: İHA