Viraji Alamayan Dolmus Soförü 2 Araca Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

Basaksehir’de viraji alamayan dolmus soförü karsi seride geçerek iki araca çarparak durabildi. Kazada, taksi soförü araçta sikisirken 4 kisi yaralandi. Bir görgü tanigi kazaya iliskin, "Karsidan gelen minibüs çok süratli bir sekilde vurarak iki araci da pert etti" dedi.

Viraji Alamayan Dolmus Soförü 2 Araca Çarpti Açiklamasi 4 Yarali


Kaza, saat 22.00 siralarinda Basaksehir ilçesi Ikitelli Yanyol Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Kadri Karaaslan idaresinde 34 M 3031 plakali dolmus, süratli sekilde virajdan dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasindaki kaldirimi asip karsi seride geçti. Dolmus, karsi seritte seyir halinde olan Sabri Günes idaresindeki 34 TFR 35 plakali ticari taksiye ve 16 ARJ 592 plakali araca çarparak durabildi. Kaza sonucu araç içinde sikisan ticari taksi sürücüsü Sabri Günes, itfaiye ekipleri tarafindan sikistigi yerden çikarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Kazada takside bulunan iki yolcu ile dolmus sürücüsü Kadri Karaaslan yaralandi. Yaralilar ambulansla hastaneye kaldirilirken polis ekipleri kazaya iliskin inceleme baslatti.

“Minibüs çok süratli bir sekilde vurarak iki araci da pert etti”

Kazayi gören bir vatandas “Karsi yoldan gelen minibüs viraji alamayarak kaldirimin üstünden atlayarak iki aracin bu hale gelmesini sagladi. Burada giden araçlar kendi yollarinda gidiyorlar, ama karsidan gelen minibüs çok süratli bir sekilde vurarak iki araci da pert etti. Bizim soför arkadasimizi da pert etmis.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA