Lapseki Belediyesi'nin '15 Tatil Eglencesi' Etkinliginde Çocuklar Doyasiya Egleniyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafindan 2022-2023 egitim-ögretim yili yari yil tatiline giren çocuklar için kapali pazar yerinde ’15 Tatil Eglencesi’ etkinligi düzenlendi. Çocuklar 5 gün boyunca çesitli eglence ve aktivitelerle gönüllerince eglenecek.

Lapseki Belediyesi'nin '15 Tatil Eglencesi' Etkinliginde Çocuklar Doyasiya Egleniyor
Lapseki Belediyesi 2022-2023 egitim-ögretim yili yari yil tatili sonrasi çocuklar için 25-29 Ocak tarihleri arasinda düzenledigi ’15 Tatil Eglencesi’ etkinligi kapali pazar yerinde basladi.

Etkinlikler 11.00 ile 19.00 saatleri arasinda gerçeklestiriliyor. Çocuklar kapali pazar yerinde tenis, satranç, buz pisti, masa tenisi, sisme oyun parki, palyaço, kick boks, yüz boyama, langirt, matrak oyunu, badminton, çesitli eglence ve aktivitelerle yari yil tatilinde doyasiya egleniyor.

Lapseki Belediyesi’nin sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada, “Haydi çocuklar eglenceye, Belediyemiz tarafindan düzenlemis oldugumuz 15 Tatil Eglencesi etkinliklerimizi ilk gününde çocuklarimizin ve vatandaslarimizin yogun katilimi ile gerçeklestirdik. Sizleri de çocuklarinizla eglencemize ortak olmaya bekliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA