Kösk'te Fiyat Denetimleri Devam Ediyor

Aydin’in Kösk ilçesinde fahis fiyatlarin önüne geçilmesi amaciyla gerçeklestirilen fiyat denetimleri araliksiz devam ediyor.

Kösk'te Fiyat Denetimleri Devam Ediyor


Kösk Belediyesi zabita ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlerde temel gida ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahis fiyat ile etiket denetimlerine araliksiz devam ediyor. Zabita Müdürlügüne bagli ekipler, marketlerdeki reyonlari gezerek, gida ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artislarindan raf ve kasa fiyatlari arasindaki uyusmazliga kadar bir çok konuda detayli denetimde bulundu.

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Ekiplerimizin gerçeklestirdigi denetimlerle vatandaslarimizin aldanmamasi, yanilmamasi için elimizden geleni yapiyoruz. Ilçemizde faaliyet gösteren isletmeler ve marketler belirli araliklar denetleniyor. Özellikle son zamanlarda kur üzerinden bahaneler üretip fiyat artisi yapanlara firsat vermeyecegiz. Esnaflarimizin bu hassasiyetleri göz önünde bulundurmasi gerekiyor. Bu konuda vatandaslarimizla da isbirligi içerisindeyiz. Hemserilerimizden böyle bir durumla karsilastiklarinda belediyemize bilgi vermelerini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA