Evde Yüzünde Darp, Vücudunda Izmarit Izleri Olan Bebek Cesedi Bulundu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir evde bebek cesedi bulundu. Vücudunda darp ve izmarit izleri olan bebegin süpheli ölümüyle ilgili evde saatlerce çalisma yapildi.

Evde Yüzünde Darp, Vücudunda Izmarit Izleri Olan Bebek Cesedi Bulundu


Olay, Pamukkale ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; evde yaslari küçük olan 2 çocugun sesleri üzerine yapilan ihbar sonrasi bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, müstakil evin içine girdiginde bir bebegin hareketsiz yattigini gördü. Bölgeye sevk edilen saglik görevlileri 1 yil 9 aylik olan Murat Aslan Kiliç’in hayatini kaybettigini belirledi. Süpheli ölümün ardindan bölgeye çok sayida ekip yönlendirdi.

Olay Yeri Inceleme ekipleri evde detayli çalisma gerçeklestirirken, 2 çocuk koruma altina alindi. Bebegin cenazesi otopsi yapilmak üzere adli tip morguna kaldirildi. Ekipler uzun saatler boyunca evdeki her bir noktayi teker teker inceledi. Evden alinan örnekler incelenmek üzere götürülürken, bebeginin vücudunda darp ve izmarit izleri oldugu ortaya çikti.

Öte yandan; hayatini kaybeden bebegin babasinin cezaevinde oldugunun ögrenildigi olayda, kendisinden haber alinmayan anneye ulasilmasi için ekipler çalismalarini sürdürüyor. O anlari korkulu gözlerle izleyen komsular ise eve girip çikanin belli olmadigini ve çocuklara sahip çikilmadigini iddia etti. Bebegin kesin ölüm nedeni otopsinin ardindan oraya çikacak.
Kaynak: İHA