Çevre, Sehircilik Ve Iklim Degisikligi Bakani Kurum, Ankara'da Gençlerle Bir Araya Geldi

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, baskentte “Ilk oyum Ak Parti’ye ilk oyum Erdogan’a” programi çerçevesinde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Çevre, Sehircilik Ve Iklim Degisikligi Bakani Kurum, Ankara'da Gençlerle Bir Araya Geldi


Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Ankara’da Baskent Millet Bahçesi’nde “Ilk oyum Ak Parti’ye ilk oyum Erdogan’a” programi çerçevesinde gençlerle bir araya geldi. Programa Altindag Belediye Baskani Asim Balci, Ak Parti Gençlik Kollari Ankara Il Baskani Ülkü Efe Demirhan ve çok sayida genç katildi.



“Gücümüzü ecdadimizdan, atamizdan aliyoruz”

Programda gençlere seslenen Bakan Kurum, konusmasina baslamadan önce gençlerin ve tüm milletin Regaip Kandili’ni kutladi. Bakan Kurum, Baskent Millet Bahçesi’ni gençlerin, çocuklarin ve geleceklerin için bir bulusma mekani haline getirdiklerini belirterek, “Millet Bahçemizi yaptik. Burasi bizim ecdadimizin bize emanet ettigi bir alan. Bizde gözümüz gibi bakacagiz. Biz gücümüzü ecdadimizdan, atamizdan aliyoruz. Bize miras birakilan bu topraklardan aliyoruz” dedi.



“Ankarali gençler için en güzelini, en iyisini yapacagiz”

Bakan Kurum, Millet Bahçelerinin sayisinin Türkiye’de su an 476’ya ulastigini ifade etti.

Kurum, Millet Bahçelerinin en büyügünü de Istanbul’da Istanbul Atatürk Havalimani Millet Bahçesi olarak yapacaklarini ifade ederek, "Bu bahçeler sizin birlik, beraberliginizin bütünlestigi mekanlar olacak. Ilk Evim Ilk Isim kampanyasinda 2 milyona askin gencimiz müracaat yapti. Bu evler yatay mimari anlayisiyla bizim medeniyetimizi, kültürümüzü yansitan evler oldu. Ankara’daki kuralarin tamamini çektik, hak sahiplerini belirledik. Ankarali gençler için en güzelini, en iyisini yapacagiz” diye konustu.

Bakan Kurum, konusmasinin ardindan gençlerin sorularini yanitladi.
Kaynak: İHA