Bu Okulda Hayaller Gerçege Dönüsüyor

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde egitim-ögretim veren kurumlar arasinda yer alan Sehit Hamza Çavus Ilkokulu’nda ’Hayal Atölyesi’ açildi.

Bu Okulda Hayaller Gerçege Dönüsüyor
Vali Aziz Yildirim, Çorlu Sehit Hamza Çavus Ilkokulu’nda faaliyete baslayan Hayal Atölyesi’nin açilisini yapti. Kurdele kesimi ile yapilan açilista konusan Vali Yildirim, "Velilerimize, hayirseverlerimize ve okul aile birligine, sizlerin nezdinde de okullarimiza destekte bulunan herkese tesekkürlerimi iletiyorum, sag olun" dedi.

Sonrasinda Vali Yildirim Hayal Atölyesi’nin kurulmasinda emegi geçen hayirseverlere plaketlerini takdim etti. Ardindan Hayal Atölyesi’nde ögrenciler tarafindan piyano çalindi ve tiyatro gösterisi sahnelendi.

Açilisa Vali Yildirim’in yani sira; Çorlu Kaymakami Mustafa Eldivan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ahmet Çetin, daire müdürleri, okul idarecileri ile veliler ve ögretmenler katildi.

Ögrencilerin becerilerini gelistirebilecegi, sanat ve müzik faaliyetlerini gerçeklestirebilecegi Hayal Atölyesi, hayirseverlerin katkilari ve Okul Aile Birligi destekleri ile "Temel Egitimde 10.000 Okul Projesi" çerçevesinde tasarlanarak hayata geçirildi.
Kaynak: İHA