Baskan Zolan, Denizlilileri Açilis Sölenine Davet Etti

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, tüm hemsehrilerini 28 Ocak Cumartesi günü 29 Ekim Bulvari Özay Gönlüm Meydani’nda Cumhurbaskani Erdogan’in saat 13.00’te gerçeklestirecegi toplu açilis törenine davet etti. Cumhurbaskani Erdogan, Denizli’nin ilklerle tanisacagi Honaz Tüneli ve Denizli Içme Suyu Aritma Tesisi ile birlikte çok sayida eserin açilisini yapacak.

Baskan Zolan, Denizlilileri Açilis Sölenine Davet Etti


Bir dizi program için 28 Ocak 2023 Cumartesi günü Denizli’ye gelecek Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 29 Ekim Bulvari Özay Gönlüm Meydani’nda saat 13.00’te düzenlenecek toplu açilis törenine katilacak. Programda, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimatiyla bakanliklarin Denizli’de hayata geçirdigi yatirimlar ile Denizli Büyüksehir Belediyesinin ve ilçe belediyelerin sehre kazandirdigi çok sayida eserin toplu açilis programi gerçeklestirilecek. Her gelisinde birçok eseri Denizli’ye kazandiran Cumhurbaskani Erdogan, sehrin ilklerle tanisacagi hizmetlerden olan 2.600 metre uzunlugundaki “Honaz Tüneli” ve sehir merkezinin 50 yillik içme suyu ihtiyacini karsilanmasi için Akbas Baraji’nin ardindan hayata geçirilen “Denizli Içme Suyu Aritma Tesisi”nin toplu açilisini gerçeklestirecek. Bunlarin yaninda altyapidan üstyapiya, sosyal tesislerden spor alanlarina, atik su artima tesislerinden yesil alanlara birçok eser de toplu açilis töreninde kendine yer bulacak.

Cumhurbaskani Erdogan’in her ziyaretinde Denizli kazaniyor

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Cumhurbaskani Erdogan’i bir kez daha Denizli’de agirlamanin mutlulugunu yasayacaklarini söyledi.

Cumhurbaskani Erdogan’in her ziyaretinde Denizli’nin kazandigini vurgulayan Baskan Zolan, söyle konustu: “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in katilacagi toplu açilis töreninde Denizli’miz yine birbirinden güzel yatirimlarla bulusacak. Denizli’mizin ilklerle tanisacagi Honaz Tüneli ve günlük 100 bin metreküp su artima kapasitesi bulunan Denizli Içme Suyu Aritma Tesisimiz basta olmak üzere çok sayida eserin açilisi yapilacak. Denizli’mize yapilan yatirim ve hizmetlerin açilisinin mutlulugunu hep beraber yasayalim istiyoruz. Bu mutlulugu birlikte yasamak için tüm vatandaslarimizi 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te 29 Ekim Bulvari Özay Gönlüm Meydani’na bekliyorum. Buradan aldigimiz güç ve enerji ile gece gündüz sehrimize hizmet etmeye devam edecegiz insallah. Denizli’mize uzun yillar hizmet edecek yatirimlarin simdiden hayirli ugurlu olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA