Balikesir'de Kis Okulu Kurslarinda Egitim Devam Ediyor

Bu yil yariyil tatilinde ilk kez uygulanan, "Matematik" ve "Ingilizce" alanlarinda eglenceli ve yenilikçi ögrenme yaklasimlarini içeren ücretsiz "Kis Okulu Destekleme ve Yetistirme Kurslari" Balikesir’de basarili bir sekilde sürdürülüyor.

Balikesir'de Kis Okulu Kurslarinda Egitim Devam Ediyor
Il Milli Egitim Müdürü Ali Tatli; yariyil tatilinde baslayip tatil boyunca devam edecek olan "Matematik ve Ingilizce" alanlarindaki Kis Okulu Destekleme ve Yetistirme Kurslarini yerinde incelemek için Altieylül Ilçe Millî Egitim Müdürü Çetin Keren esliginde Burhan Erdayi Ortaokulunu, Karesi Ilçe Millî Egitim Müdürü Sami Günnü esliginde Balikesir Lisesini ziyaret ederek Destekleme ve Yetistirme Kurslarina devam eden ögrencilerle bir araya geldi. Kurs ziyaretinde okul yöneticileri ve görevli ögretmenlerden bilgi alan Tatli, ögrencilerle de sohbet ederek onlarin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Müdür Tatli, "Yaz okullarinin ardindan bu yil ilk kez yariyil tatilinde "Matematik" ve "Ingilizce" alanlarinda, eglenceli ve yenilikçi ögrenme yaklasimlarini içeren ücretsiz " Kis Okulu Destekleme ve Yetistirme Kurslari" ilimizde de basladi.

Kurslarimiz 21 Ocak 2023 tarihinde baslamis olup 05 Subat 2023 tarihinde tamamlanacaktir. Destekleme ve Yetistirme Kurslarinda ögrencilerimiz, ögrendiklerini pekistirme ve dönem boyunca geri kaldiklari konularda var olan eksiklikleri kapatma imkânina sahip oluyor" ifadelerini kullandi.

“120 kurs açilmis olup bin 342 ögrenci kurslara kayit yaptirdi”

Sahadan olumlu dönüsler aldigini söyleyen Ali Tatli, "Ilk kez geçen yaz tatilinde açilan "Ingilizce ve Matematik" kurslarimiza velilerimiz ve ögrencilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Kurslarin verimli ve keyifli geçtigini belirterek tatil süreçlerinde kurslarin devam etmesi yönündeki taleplerini bizlere ilettiler. Yariyil tatilini geçirdigimiz su günlerde Bakanligimiz tarafindan ilimizde açilan ücretsiz kurslarimizla ögrencilerimizin yanindayiz. Onlarin yüzlerindeki tebessümü görmek, ailelerimizin memnuniyetini isitmek bizleri mutlu ediyor. Ilimiz genelinde okullarimizda 120 Destekleme ve Yetistirme Kursumuzu açtik. 111 ögretmenimiz açilan kurslarimizda görev alarak bin 342 ögrencimizle birlikte keyifli bir ögrenme gerçeklestiriyor. Matematik ve Ingilizce kurslarina katilan ögrencilerimize verimli bir kurs dileklerimi ileterek tebessümle geçen bir tatil diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA