AK Parti Izmir'de Üye Katilim Heyecani

Son 3 yilda 237 bin kisinin üye oldugu AK Parti Izmir Il Baskanligi, üye katilim töreni düzenledi. Törende 101 yasindaki en yasli üyeye rozet takilirken, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli 14 Mayis’ta Recep Tayyip Erdogan’in yeniden Cumhurbaskani seçilmesini ve Izmir’de en çok oyu almalarini kutlayacaklarini söyledi.

AK Parti Izmir'de Üye Katilim Heyecani


AK Parti Izmir Il Baskanliginda üye katilim töreni düzenlendi.

Törene AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, Izmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Kinik Belediye Baskani Sadik Dogruer, Menemen Belediye Baskani Aydin Pehlivan ve çok sayida partili katildi.

Izmir’de son 3 yilda 237 bin kisinin üye oldugu AK Parti’de temsili olarak 30 kisiye rozet takildi. Rozet takilanlar arasinda en genç üye Özdenaz Kaymaz, en yasli mevcut üye 101 yasindaki Mustafa Kublay, Izmir Dökümcüler Odasi Baskani Muzaffer Üründü, 5. Sanayi Sitesi Baskanvekili Bülent Bülent Kos, Ata Sanayi Baskani Necati Öztürk, Bergama Kahveciler Odasi Baskani Kazim Kizilcioglu da yer aldi.

Üye katilim töreninde konusan AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, “AK Parti’nin her seyinde istikrar var. Üye bulusmalarimiza devam ediyoruz. Vekilimiz Mehmet Ali Çelebi bugün ilk kez Izmir teskilatiyla bulusuyor. Ben anli sanli Türk askeri bir ailenin çocugu olarak katiliminizdan çok memnun oldum. Izmir teskilati sizi bagrina basiyor, sevincini gösteriyor. Iyi ki geldiniz” dedi.



Seçim çalismalarina 31 Mart 2019 seçimlerinden hemen sonra basladiklarini söyleyen Sürekli, “Bize ‘Seçim hazirliklari, çalismalar basladi mi?’ diyorlar. Hayret ediyorum bu sorulara. Bizim çalismalarimiz bitti, biz haziriz. 1 Nisan 2019’dan beri çalisiyoruz, sahadayiz, sahadan ayrilmadik. 530 bin 300 üyemizle haziriz. Sira geldi sandik güvenligine, uzun yillardir çalisiyoruz o konuda da, sandiklara sahip çikacagiz. Her sandikta, sandik görevlilerimizin disinda en az 50’ser tane müsahidimiz olacak, herkesin haberi olsun. Sonra da Gündogdu Meydani’nda Cumhurbaskanimizin rekor oyla tekrar Cumhurbaskani seçilmesinin kutlamasini yapacagiz. Bu sefer kutlamamizda sadece Cumhurbaskanimizin rekor oyla seçilmesini degil Izmir’de de birinci olmamizi kutlayacagiz. Iddialiyiz. Bu seçimde Cumhur Ittifaki Izmir’de birinci olacaktir” diye konustu.



“Ali Babacan’in, Abdullah Gül’ün oldugu denklem FETÖ ile mücadele edebilir mi?”

AK Parti Izmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ise AK Parti rozeti taktiktan 88 gün sonra AK Parti Izmir Il Baskanligini ziyaret ettigini ifade ederek, neden AK Parti safhalarina katildigini anlatti. Türkiye’nin Kurtulus Savasi’nin ardindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde çok ciddi bir kurtulus savasi daha verdigini söyleyen Çelebi, “Ilk önce terörle mücadele boyutunu inceleyelim; HDP’nin oldugu bir denklem PKK ile mücadele edebilir mi? HDP’nin oldugu bir denklem bugünkü milli savunma sanayindeki basarilara imza atabilir mi? HDP’ye bakanlik verdigimizde Türkiye refaha ulasabilir mi? Gelelim FETÖ’ye. FETÖ’den 4 sene cezaevinde yattim ama asla yattim diye ‘FETÖ PKK devlete çöksün’ demeyiz biz. 13-14 yasinda asker olup, pilot olup oldum, biz de bu saflara katilarak devlete olan borcumuzu ödemeye çalisiyoruz. FETÖ’cü polis oldu, emniyette benim telefonuma terörist numaralarini koydu, FETÖ’cü doktor oldu, Ismail Ok vekilimin serumuna ilaç koydu, ölümden döndü. FETÖ’cü hakim oldu adaletin terazisini bozdu, FETÖ’cü asker oldu 15 Temmuz’da silaha halka karsi mermi koydu” dedi.



“Ali Babacan’in, Abdullah Gül’ün oldugu denklem FETÖ ile mücadele edebilir mi?” diyen Çelebi, “KHK’lilarin tamamini geri döndürecek denklem FETÖ ile mücadele edebilir mi? Terörle mücadele boyutu, bunu anlatmamiz gerekiyor. Babacan ‘SIHA’lara dokunacagiz’ diyor. SIHA orada aslinda bir sembol. Temmuz ayinda Suriye’den gelen bir kardesim beni ziyaret etti. ‘SIHA’lar olmasa sehit oranimiz ne kadar olurdu’ dedim, 1’e 8 dedi.

SIHA demek Libya’da mavi vatana dokunmak demek, terörist avcisi olmak demek. Babacan’in asil dokunmak istedikleri bunlardir” diye konustu.



“Mustafa Kemal Atatürk vatani kurtardi, kurucumuz Recep Tayyip Erdogan 15 Temmuz’da devletimizi kurtardi”

17 Subat 2023 günü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Izmir’e gelecegini söyleyerek konusmasina baslayan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag da “Biz 15 Temmuz’dan sonra içimizdeki hainleri temizledikten sonra, devlet olarak daha bagimsiz politikalar yapmaya basladik. Mavi vatan derdindeydik ama adimlarimizi 15 Temmuz’dan sonra attik, Suriye’de terör devleti olusturmak isteyenlere karsi 5 operasyon yaptik. Libya, Karabag ayni sekilde. Türkiye haritasini gözünüzün önüne getirin, bu millet 250 yildir geriye dogru gidiyor. 5 milyon insan önce Kafkaslardan Anadolu’ya sigindi, 5 milyon insan yola çikti, 1,5 milyonu yolda vefat etti, 3,5 milyon Anadolu’ya geldi. Sonra Balkan savaslarinda, 1. Dünya Savasi’nda insanlar Türkiye’ye geldi, bu topraklara sigindi. 250 yildir geriye giden süreç yasiyoruz. Tarihte bugüne kadar 2 defa ileri gittik, biri 9 Eylül’le nihayet bulan süreçte ileri gittik ve 15 Temmuz’dan sonra ileri gittik. 14 Mayis’tan sonraki süreç bu ileriye gidisi tamamen ortadan kaldirip geriye dogru gelis mi olacaktir? Ortaya çikardigimiz bu politikayi devam ettirmek ya da mevcut statükoyu korumak mi olacaktir? 14 Mayis’in anlami budur. Ondan ‘Yeter söz milletin’ diyoruz. 15 seçim boyunca ‘Yeter söz milletin’ dedi AK Parti, sandiktan AK Parti çikti, 14 Mayis’ta da yine sandiktan Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti çikacak” dedi.



Dag, konusmasini söyle sürdürdü: “2023 seçimlerine giderken, 20 yilda bugüne kadar yaptigimiz çok büyük hizmetler oldu ama bir baska sürece giriyoruz artik. 20 yilda 15 seçim kazanmak kolay is degil. Dünyada marka haline gelmis bir partidir 15 seçim kazanmis bir parti. Dünyanin her bir yerinden siyasi partiler genel merkezimize gelip ‘Nasil böyle bir basari elde ettiniz? Nasil teskilatlandiniz?’ diye biz soruyorlar. Ancak biz sadece geçmisteki zaferlerle övünecek bir siyasi hareket, kadro degiliz, biz geçmiste bu ülkeye, bu sehre kazandirdigimiz hizmetlerle övünecek bir siyasi parti, siyasi hareket degiliz. Biz gelecegi insa eden, imar eden, insa etme noktasinda heyecan duyan, önümüzdeki bütün seçimleri kazanma iddiasinda olan bir siyasi parti ve kadroyuz. Onun için ‘Türkiye Yüzyili’ dedik. Bunu birileri gibi bos bir söz olarak ifade etmiyoruz, altini dolduruyor ve altini dolduracak adimlar atiyoruz. 20 yil boyunca bu kadrolar altyapi islerini tamamen çözüme kavusturdu. Simdi kendi arabasini, SIHA’sini, IHA’sini üreten, dogalgazini bulmus, Cudi’de, Gabar’da terör degil petrol kuyulari konusulmaya baslanmis, Karadeniz’de kendi dogal gazini bulmus, Dogu Akdeniz’de hidrokarbonda kendi ülkesinin hakkini sonuna kadar savunan bir parti olarak ‘Türkiye Yüzyili’ arifesindeyiz. 2023’ten sonra dünyada ‘Türkiye Yüzyili’ anilmaya baslayacak.”

AK Parti ailesinin büyümeye devam edecegini söyleyen Dag, “14 Mayis’ta bayragi yeniden alacak, Cumhurbaskanimiz yeniden Cumhurbaskani olacak, TBMM’de insallah yeniden, AK Parti ve Cumhur Ittifaki çogunlugu saglayacaktir. Mustafa Kemal Atatürk vatani kurtardi, kurucumuz Recep Tayyip Erdogan 15 Temmuz’da devletimizi kurtardi ve devletimiz payidar oldu, olmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA