Nevsehir'de Gençler Için, Güzel Sanatlar Merkezi Kuruldu

Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde daha önce Pasa konaginda faaliyetlerini sürdüren Müzik Egitim Merkezi yeni yerinde Güzel Sanatlar Merkezi olarak hizmete girdi. Her yastan yüzlerce kisinin ücretsiz olarak müzik aletleri kullanim ve güzel sanatlar dersleri aldigi merkezde yeni dönem kurs kayitlari Subat ayinda baslayacak.

Nevsehir'de Gençler Için, Güzel Sanatlar Merkezi Kuruldu


Nevsehirli çocuklari ve gençleri sanata yönelik egitim ve etkinliklerle bulusturan Nevsehir Belediyesi, Kültür Park içerisinde bulunan ve daha önce Nevsehir Konagi olarak hizmet veren binayi Güzel Sanatlar Merkezi olarak yeniden hizmete açti. Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerini sürdürecek olan merkezde çocuklar ve gençler için baglama, gitar, keman, yan flüt, Piyano ve Perküsyon gibi müzik aletleri kullanim kurslarinin yani sira Güzel Sanatlar Yetenek Sinavlarina hazirlanan ögrenciler için Görsel Sanatlar ve Resim Sanat (Yagli Boya- Karakalem) kurslari açildi. Yogun bir ilginin bulundugu kurslar merkezde halen hafta içi ve hafta sonu alaninda uzman egitmenler nezaretinde sürdürülüyor.

Güzel Sanatlar Merkezi’nde açilan ücretsiz kurslardan faydalanmak isteyenler yeni dönem için kayitlarini Subat ayinda online olarak ttp://nevsehirbelediyesigenclikspor.com/56-kategori-Kurslar.html adresinden veya sahsen basvurarak yapabilirler.
Kaynak: İHA