Yayaya Çarpan Tirin Pesini Birakmadi, Kilometrelerce Yolu Kapida Asili Gitti

Meksika’da bir kisi, yayaya çarpan tir soförünün kaçmasini önlemek için tirin kapisina tirmandi. Tir soförünün olay yerinden kaçtigi sirada tirin kapisinda asili olan adam kilometrelerce yol gitti.

Meksika’nin Puebla eyaletinde Orizaba ve Puebla sehirleri arasindaki karayolunda bir tir soförü yoldan geçen yayaya çarpti. Kazaya aldiris etmeden olay yerinden kaçmaya çalisan tir soförünü durdurmak isteyen bir kisi ise tirin kapisina tirmandi. Tir soförü ise, kapiya tirmanan adama aldiris etmeden yoluna devam ederken, tiri durdurmaya çalisan adam kapida asili sekilde kilometrelerce yol gitti.

Kapida asili olan adamin hirsiz oldugunu iddia eden tir soförü, adamin tiri çalmaya çalistigini öne sürerek, otoyol giselerinde güvenlik güçlerine teslim etti. Ulusal Muhafizlar, olayin ardindan hem tir soförü hem de hirsiz oldugu iddia edilen adami sorguya çekti. Yapilan sorgulama sirasinda yerel polisten de bilgi alan Ulusal Muhafizlar, tirin bir yayaya çarptigini ve olay yerinden kaçtigini ögrendi.

Ciddi bir yaralanmasi olmadigi tespit edilen yayanin, tir soföründen sikayetçi olmamasi nedeniyle soför ve tiri durdurmaya çalisan adam serbest birakildi.
Kaynak: İHA