Marmaris'te Çocuklara Eglenceli Tatil

Marmaris Belediyesi tarafindan ara tatil etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ücretsiz animasyon filmi gösterimleri basladi. Çocuklar gönüllerince tatil geçirmenin keyfini çikardi.

Marmaris'te Çocuklara Eglenceli Tatil


Marmaris Belediyesi, yariyil tatiline giren ögrenciler için dopdolu bir etkinlik takvimi hazirladi. Belediyenin hazirladigi ücretsiz sinema gösterimlerine katilan çocuklar gönüllerince bir gün geçirdi. Etkinliklerin ilk günü Perili Orman isimli filmi kahkahalarla izleyen çocuklarin mutlulugu görülmeye degerdi. Saat 14.00 ve 18.00’de iki seans halinde gösterilen filmleri ilk günden yüzlerce çocuk ailesiyle birlikte izledi.

2 hafta sürecek etkinlikte 30 Ocak Pazartesi Perili Orman, 1 Subat Çarsamba Saqu Paqu Büyük Define, 26 Ocak Persembe ve 2 Subat Persembe günleri de Zamanda Yolculuk isimli animasyon filmleri ücretsiz olarak gösterilecek. Filmlere tüm çocuklari davet eden Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “Amacimiz ilçemizde yasayan herkesin oldugu gibi çocuklarimizin da mutlulugunu saglamak. Film gösterilerinin yani sira Içmeler Atatürk Bilim ve Egitim Parki’nda da birbirinden eglenceli ve keyili programlar hazirladik. Ara tatilin eglenceli ve dolu dolu geçirmesi için düzenledigimiz etkinliklere tüm çocuklarimizi bekliyor, hepsine iyi tatiller diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA