Kizinin Gözü Önünde Solist Kadini Öldüren Saplantili Asik Tutuklandi

Bursa’da saplantili bir sekilde asik oldugu solist Nurcan I.’yi, kizinin gözü önünde vurarak öldüren sahis, çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklandi.

Kizinin Gözü Önünde Solist Kadini Öldüren Saplantili Asik Tutuklandi
Olay, saat 02.00 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Sirameseler Mahallesi Çatal Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eglence mekaninda solist olarak çalisan Nurcan I.’ye saplantili sekilde asik olan Izzet A., dün gece yine bir mekanda Nurcan I. ile denk geldi. Bir süre Nurcan I.’yi dinleyen sahis, mekan çikisinda Nurcan I. ve kizi Yagmur M.’yi kendine ait olan otomobiliyle evlerine birakmak için davet etti. Daveti reddeden anne ve kiz, ticari taksiye binerek Sirameseler Mahallesi Çatal Sokak’taki evlerine giderken, Izzet A. ise ticari taksiyi takip etti. Ardindan Izzet A. ile Nurcan I. sokak ortasinda yüksek sesle tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede büyürken, Izzet A. yaninda getirdigi tabanca ile Nurcan I.’nin kafasina dogru ates açti. Kursunlarin hedefi olan Nurcan I., kanlar içerisinde yerde kalirken, çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Nurcan I.’yi, olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan Çekirge Devlet Hastanesine kaldirdi. Nurcan I., hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Geldigi otomobile binip olay yerinden kaçan sahis, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan kisa sürede yakalandi. Izzet A.’nin emniyetteki ifadesinde, Nurcan I.’yi baska bir erkekle gördügü için kiskandigini ve pisman oldugunu söyledigi ögrenildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan Izzet A., sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nurcan I.’nin cenazesi, Bursa Adli Tip Kurumunda yapilan otopsinin ardindan Orhaneli ilçesi Çalaplar Camii’nde ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan defnedildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA