Ümraniye'de Çocuk Hirsizin Telefon Çaldigi Anlar Kameraya Yansidi

Ümraniye’de bir çocuk, elektronik esya satisi yapilan dükkandan saniyeler içinde 7 bin lira degerinde telefon çaldi. Hirsizlik yapan çocuk, isletme sahibinden kaçarak kayiplara karisirken, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Ümraniye'de Çocuk Hirsizin Telefon Çaldigi Anlar Kameraya Yansidi
Olay, Ümraniye Asagi Dudullu Mahallesi Cami Caddesi üzerinde bulunan bir elektronik esya magazasinda geçtigimiz günlerde meydana geldi. Iddiaya göre 13 yaslarinda bir çocuk, magazaya girerek içerisinin bos oldugunu fark etti. Isletme sahibinin arka kisimda telefon tamir ettigi esnada çekmeceleri karistiran çocuk, maddi degeri olan esya bulamayinca telefonlarin oldugu çekmeceye yöneldi. Çekmeceyi açan çocuk, degeri yaklasik 7 bin lirayi bulan telefonu çalarak kayiplara karisti. Durumu fark eden isletme sahibi ise çocugu kovaladigini ancak yakalayamadigini belirtti.

Isletme sahibi Serhat Öztemel, "Arka tarafta bilgisayar tamiri yapiyordum. Bir ses duydum, çiktigimda çocuk telefonu almis çikiyordu. ’Ne yapiyorsun?’ dememe kalmadi, kaçmaya basladi.

Ben de pesinden kostum ve arka sokakta kaybettim. Ilk basta kasanin oldugu yerdeki çekmeceyi açmis ama orada bir sey bulamayinca telefonlarin oldugu yere yönelmis ve alip gitti" dedi.

Kaynak: İHA