Sungurlu'da Is Insanlari STK Temsilcileri Ile Bulustu

Sungurlu Bürokrat ve Isadamlari Dernegi ve sivil toplum kuruluslari, sabah kahvaltisinda bir araya geldi.

Sungurlu'da Is Insanlari STK Temsilcileri Ile Bulustu
Sungurlu Is Adamlari Dernegi Baskani Ali Osman Kiyak’in organize ettigi sabah kahvaltisinda Dernek Baskani Ali Osman Kiyak, "Dünya degisiyor, ülke degisiyor ve Çorum da degisiyor. Çorum bugün sanayi, üniversite, tarim ve sosyal tesisleri ile üretimin, bilimiyle dijital çagin önde gelen sehirleri olma yolunda ilerliyor" dedi.

Dernek olarak kendilerinin de zaman zaman bu çalismalara destek verdiklerinin hatirlatan Kiyak, "Kamu yatirimlarinin tamamina yakini almistir, eksikleri var midir? Tabii ki vardir. Bu yatirimlarin Çorum’a gelmesinden dolayi en basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a sükranlarimizi arz ediyoruz. Milletvekillerimize, Bakanlarimiza, Valimize, Kaymakamimiza ve emegi geçen tüm herkese tesekkür ediyoruz. Biz bunlarin yapilmasindan son derece memnun oluyoruz. Sungurlu da diger ilçelerimiz gibi degisiyor ve gelisiyor. Sungurlu OSB yapilan yeni yatirimlar, Cumhurbaskanimiz tarafindan talimatlari ve özel sektör tarafindan temelleri atilan barut, fisek ve kapsül fabrikasinin ilçemiz basta olmak üzere diger çevre illerimize önemli bir ivme kazandiracaktir. Bunlarin yapilmasinda basta Milli Savuma Bakan Yardimcisi Muhsin Dere ve milletvekillerimize huzurlarinda yürekten tesekkür ediyorum. Allah ilçemizi ve Çorum’u birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi yerlere götürmeyi nasip etsin" seklinde konustu.

Sungurlu Is Adamlari Dernegi Baskani Ali Osman Kiyak’in organize ettigi sabah kahvaltisina siyasi parti ilçe baskanlari, sivil toplum kuruluslari, oda baskanlari ve dernek üyeleri katildi.

Kaynak: İHA