(Özel) Yolcu Rahatsizlandi, Otobüsü Acile Böyle Çekti

Bursa’da bindigi minibüste rahatsizlanan yolcuyu Özel Halk minibüs soförü, en yakin hastaneye yetistirdi. Zamanla yarisilan o anlar minibüsbün kamerasina saniye saniye yansidi.

(Özel) Yolcu Rahatsizlandi, Otobüsü Acile Böyle Çekti
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Dikkaldirim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muradiye-Emek hattinda çalisan B43 numarali aracin soförü Erol Koç, Çekirge Caddesi üzerinde duraktan bir yolcu aldi. Minibüse binen yolcu, soför Erol Koç’un yanina oturdu. Bir süre sonra yolcu Ahmet M., minibüste rahatsizlanarak telefonunu yere düsürdü. Telefonun yere düstügü fark eden Koç, yolcuyla konustu ancak yolcu cevap vermeyince minibüsü yol kenarina çekti. Rahatsizlanan yolcuya müdahale ederek konusmaya çalisti, ancak yolcudan herhangi bir cevap alamadi. Minibüs soförü Erol Koç, yolcularla araci hemen Çekirge Devlet Hastanesi’nin aciline çekti.

O sirada yolcular ise saskinlikla olan biteni izlerken, bazilari da rahatsizlanan yolcuyla konusmaya çalisti. Minibüsün hastaneye gelmesiyle yolcular doktor ve hemsireye haber verdi. Rahatsizlanan yolcu Ahmet M., güvenlik görevlilerinin yardimiyla minibüsten indirilerek acile tasindi.

Rahatsizlanan Yolcu Ahmet M.’nin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

"Soförleri her zaman kötü yönleriyle aniyorlar" diyen Özel Halk Minibüs Soförü Erol Koç, "Otobüs duragindan aracimiza bindi. Benim yanima oturdu, kendisiyle muhabbet ettik zaten. Yolda giderken telefonu yere düstü. Tabi ben telefonun yere düstügünü görünce bir sey oldugunu fark ettim. Zaten araca binerken hastane duraginda inecegini söylemisti. En yakin duraga çektim minibüsü, dürttük ve uyanmadi. Bende araci güzergahtan çikardim ve hastanenin acil bölümüne çektim. Hastaneden gelen arkadaslarla birlikte sedyeye koyarak hastaneye teslim ettik. Ben yoluma devam etmek zorunda kaldim insallah iyidir. Soförleri her zaman kötü yönleriyle aniyorlar, biz böyle iyi seyler de yapiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA