Manisali Gençler Spil Dagini Yakindan Tanima Firsati Buldu

Manisa’da Il Müftülügü Yigitbas Gençlik Merkezi ve Kuran Kursu gençleri, "Içimde Sanat Var" projesiyle Manisa Spil Dagi Milli Parkini gezerek hem fotografçilik egitimi aldi hem de milli parki yakindan tanima firsati buldu.

Manisali Gençler Spil Dagini Yakindan Tanima Firsati Buldu
Manisa Il Müftülügü Yigitbas Gençlik Merkezi ve Kuran Kursu gençleri, "Içimde Sanat Var" projesiyle Spil Dagi Milli Parkina gezi düzenledi.

Düzenlenen gezide aldiklari fotografçilik egitimini pratige döken gençler milli parki da yakindan tanima firsati buldu. Yigitbas Gençlik Merkezi gençlerinin Spil Dagi Milli Parki Müdürlügü’nün misafiri oldugunu ifade eden Manisa Il Müftülügü Il Gençlik Koordinatörü Mukaddes Dilbaz, Milli Park Müdürü Halil Ernalçaci önderliginde milli parkin önemli noktalarini gezerek yerinde bilgi alarak tanima firsati saglandigini kaydetti.

Gerçeklestirilen etkinligin ayni zamanda saglikli yasam ve spor etkinligi de oldugunu belirten Manisa Il Müftülügü Il Gençlik Koordinatörü Mukaddes Dilbaz, gençlerin Sehzadeler Halk Egitimi Merkezi Fotograf egitmeni Turgay Duyar’dan almis olduklari fotograf egitimi sonrasinda ögrendiklerini sahada uygulama firsati buldugunu da ifade etti.

Il Gençlik Koordinatörü Dilbaz, “Spil Dagi Milli Parki Müdürü Halil Ernalçaci rehberliginde Milli Parkin ve Spil Dagi’nin önemli noktalarini gezdik. Ayni zamanda Gençlik Merkezimizde egitimini aldigimiz fotografçilik kursumuzun uygulamalarini kiymetli hocamiz Turgay Duyar ile Spil Dagi’nin degisik noktalarinda drone ile fotograf çekimi egitimiyle taçlandirdik. Diyanet çatisi altinda gönüllü gençler olarak hayal dahi edemeyecegimiz egitim, gezi, ani, anlari bizlere saglayan Manisa Il Müftülügümüze, Spil Dagi Milli Parki Müdürlügü’ne ve hocamiz Turgay Duyar’a yürekten tesekkür ediyoruz. Proje ile gençlerimizi daha birçok etkinlik ile tanistirmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA