Küçükçekmece'de Tütün Kaçakçiligi Yaptigi Tespit Edilen 1 Sahis Yakalandi

Küçükçekmece Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince tütün kaçakçiligi yaptigi tespit edilen bir adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, 1 sahis yakalanarak gözaltina alindi.

Küçükçekmece Inönü Mahallesinde yer alan bir adreste tütün ürünlerine ait bandrollerin yasal olmayan bir sekilde piyasaya sürüldügü ihbari üzerine Küçükçekmece Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri konuyla ilgili çalisma baslatti. Çalismalar çerçevesinde belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda, kullanilmis tütün ve tütün mamullerine ait bandrollerin kimyasal madde yardimi ile sökülüp tekrardan kullanima hazir hale getirildigi ve piyasaya sürülmeye hazirlandigi tespit edildi. Adreste yapilan aramalarda, 88 bin 500 adet sigara bandrolü ve rulo serit halinde olan bandrol, 11 bin200 adet makaron ve tütün paketlerinden ayristirilan bandrol, 2 bin 440 adet tütün kâgidi, 10 Top bandrol üzerine yapistirmak için kullanilan rulo kâgit ele geçirilirken kimligi tespit edilen I.K. isimli sahis, yakalanarak gözaltina alindi. Konuyla ilgili yakalanan süpheli sahis, emniyetteki islemlerin ardindan “5607 SKM” suçundan adliyeye sevk edilirken I.K. isimli sahsin, çikarildigi mahkemede serbest birakildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA