Bagcilar'da Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri'nin 5'Incisi Düzenleniyor

Bagcilar Belediyesi’nin düzenledigi 5. Engelsiz Mikrofon yarismasinda engelliler, Türkiye’nin en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarini seçiyor. Internet üzerinden herkese açik olan yarismada en çok oy alanlarin ödülleri 9 Subat’ta görkemli bir törenle verilecek.

Bagcilar'da Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri'nin 5'Incisi Düzenleniyor
Bagcilar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdigi Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri’nin bu sene 5’incisi düzenleniyor. Yarismanin lansmani Bagcilar Belediyesi Feyzullah Kiyiklik Engelliler Sarayi’nda gerçeklesti. Programda; Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, Türkiye’nin en ünlü radyoculariyla bir araya geldi. Internet üzerinden herkese açik olan ve iki etaptan olusan yarisma 23 Ocak pazartesi günü basliyor. Birinci etapta dinleyiciler, ‘www.engelsizmikrofon.org’ adresinden ‘sevdikleri radyo’ ve ‘radyo programcilari için 31 Ocak tarihine kadar oy kullanacak. Ikinci etapta ise Feyzullah Kiyiklik Engelliler Sarayi kursiyerleri, en fazla oyu alarak kendi kategorilerinde ilk 3’e giren radyo ve radyo programcilari için 01 Subat günü oy kullanacak. Böylece Türkiye’nin en iyi radyo ve radyo programlari belirlenecek. Oylama sonucunda “En iyi radyo” ve “En iyi radyocu” basta olmak üzere 25 kategoride basarili olan isimlere ödülleri 9 Subat tarihinde sanat, siyaset, is ve medya dünyasindan önemli isimlerin katilacagi törende verilecek.

Sizi ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz

Kendisinin iyi bir radyo dinleyicisi oldugunu belirten Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Radyoculugu gönülden yapilan bir is olarak görüyoruz. Özellikle radyocularimizin hem iletisim hem haberlesme boyutunun disinda toplumumuzun rehabilite edilmesi konusunda önemli bir yer edindigini biliyorum. Birçok insan radyo dinleyerek ferahlamis bir sekilde güne basliyor. Günün yorgunlugunu sizleri dinleyerek atiyorlar. Radyoculuk önemli bir mecra. Radyoculugunu hiç bitmeyecegini hepimiz biliyoruz. Ayrica toplumun gelisimine katkilarinin oldugunu biliyoruz. Sadece günün sartlarina göre bir degisim geçiriyor. Bagcilar Belediyesi olarak da her zaman radyonun yerinin özel oldugunu biliyoruz. Sizi ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Radyo hayatin her alaninda her yerinde olacak” dedi.

Kaynak: İHA