69. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödülleri Oylamaya Açildi

Gillette ve Milliyet Gazetesi’nin is birligi ile düzenlenen 69. Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödülleri için oylamaya baslatildi.

Gillette is birligiyle gerçeklesen ödül töreni Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödülleri için spor camiasinin önde gelen isimleri jüri toplantisinda bulustu. Yapilan toplanti sonucunda 7 kategoride belirlenen adaylar, halk oylamasina sunuldu.

Bu yil 69.’su düzenlenecek, dünya spor tarihinin en prestijli ve uzun soluklu ödül törenlerinden olan Gillette Milliyet Yilin Sporcusu Ödülleri öncesinde 7 kategorideki adaylarin belirlenmesi için Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Baskani Yildirim Demirören, Türkiye Futbol Federasyon Baskani Mehmet Büyükeksi ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Baskani Tankut Turnaoglu basta olmak üzere, ülkemizin önde gelen spor yazarlari ve spor insanlari geçtigimiz ay bir araya geldi. Jüri toplantisinda belirlenen adaylardan sonra sporseverler oylariyla en iyi sporculari belirleyecek.

Oylamada kullanilan her oy, sosyal sorumluluk projesinde destege dönüsüyor

8 yildir isim sponsorlugunu üstlenen ve son 4 yildir, Gillette ve Milliyet Gazetesi’nin ortakligiyla Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projelerinden birine imza atilan bu organizasyonda, geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da atilan her bir oy, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi is birligiyle ihtiyaç sahibi okullara spor malzemesi destegine dönüsecek.
Kaynak: İHA