Ordu'da Balikçi Teknesi Batma Tehlikesi Geçirdi
Ordu’da, mezgit avi için denize açilan Sabahattin Sarikaya isimli balikçiya ait tekne, 45 kulaç açiklarda batma tehlikesi geçirdi. Tekne, diger balikçilarin yardimi ile kurtarildi.

Olay yerine gelen balikçilar 2 tekne ile Sarikaya’ya ait olan ve batma tehlikesi geçiren tekneyi yanlardan sikistirarak su üzerinde tutmaya çalisirken, bir tekne ise kiyiya çekmeye basladi.
Bir süre devam eden çalismanin ardindan Sarikaya’ya ait tekne Cumhuriyet Mahallesi’nde kiyiya ulastirildi.
Sarikaya’nin avlanmak için yalniz basina denize açildigi ve olaydan yara almadan kurtuldugu ögrenilirken, teknenin ise zemin kismindaki tahtalardan su aldigi bilgisine ulasildi.
Öte yandan balikçi teknesinin kurtarilma ani ise diger balikçilar tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde teknenin büyük bir kisminin su içerisinde kaldigi, diger balikçilarin kiyiya çekmek için mücadele ettigi görülüyor.
