Yatagan, Milas Ve Mentese Sehir Mezarliklari Yenilendi

Vatandaslarin mezarlik ziyareti ve defin islemlerini daha saglikli bir ortamda yapabilmesi için çalismalarini sürdüren Mugla Büyüksehir Belediyesi, Mugla genelinde mezarlik bakim onarim çalismalarini sürdürüyor.

Yatagan, Milas Ve Mentese Sehir Mezarliklari Yenilendi
Bugüne kadar 13 ilçede aktif olarak kullanilan Bin 426 mezarlik için yapim, bakim, onarim, tadilat, tel örgü, parke kaplama, temizlik ve diger çalismalar için 17 Milyon 560 Bin 827 Bin TL harcama yapan Mugla Büyüksehir Belediyesi, yeni yatirimlarla vatandaslar için manevi olarak büyük önem tasiyan mezarliklar için çalismalarina devam ediyor.

21 mezarlikta yenileme çalismasi baslatildi

Bu çerçevede son olarak 6 Milyon 190 Bin TL yatirimla 9 ilçede 21 mezarlik alaninda yenileme çalismasi baslatan ekipler, Yatagan, Milas ve Mentese sehir mezarliklarinda parke, bordür imalatlarini tamamladi. Bunun yani sira diger mezarlik alanlardaki tel örgü, bakim, onarim çalismalari sürüyor.

Bodrum’da 2, Mentese’de 5, Milas’ta 5, Yatagan’da 2, Datça’da 1, Ortaca’da 1, Fethiye’de 3, Seydikemer’de 1, Köycegiz’de 1 olmak üzere toplam 21 mezarlikta bakim, onarim, tadilat, tel örgü, parke kaplama çalismasi yapan Mugla Büyüksehir Belediyesi vatandaslardan ve muhtarlardan gelen talepler dogrultusunda hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.
Kaynak: İHA