Çorbacidaki Biçaklama Olayinda Flas Gelisme

Bursa’nin Inegöl ilçesinde oglunu biçakla yaralayan sahsin 2 arkadasini biçakla yaralayan baba tutuklandi.

Çorbacidaki Biçaklama Olayinda Flas Gelisme
Olay, Orhaniye Mahallesi Nuri Dogrul Caddesi üzerinde faaliyet gösteren çorba isletmesinde meydana geldi. Ugur K. (16), sabah 09.00 siralarinda çorbaciya giderek is yerinde çalisan Hakki G.’den iddiaya göre borcunu istedi. O sirada çikan kavgada Hakki G. (20) biçakla Ugur’u elinden yaraladi. Yarali çocuk, Inegöl Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Olayin ardindan saat 12.30 siralarinda Ugur K.’nin babasi Fuat K. (45) ve amcasi Murat K. (43) is yerine gittiler. Öfkeli sahislar ile is yeri çalisanlari Berkay A. (20) ve Cemal D.(21) arasinda kavga çikti.

Fuat K. elindeki biçakla Berkay A. (20) ve Cemal D.’yi (21) biçakla yaraladi. Olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, taraflari ayirmak için yogun çaba sarf etti. Kavga sonucu biçakla yaralanan 2 kisi, özel araçlarla Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Süpheli Fuat K. ve Murat K. ile Hakki G. (20) polis ekiplerince gözaltina alindi.

Adliyeye sevk edilen 3 kisiden Fuat K. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 sahis ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Polis olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA