Çarsamba'da POMEM Basarisi Bu Yil Da Sürüyor

Çarsamba Belediyesi Spor Akademisi Hazirlik Kurslarinda, 29. Dönem Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) için hazirlanan kursiyerlerden kadinlarda 37, erkeklerde 64 kisi spor mülakatini basariyla tamamladi.

Çarsamba'da POMEM Basarisi Bu Yil Da Sürüyor
Çarsamba Belediyesince ücretsiz olarak açilan Spor Akademisi Hazirlik Kurslarinda, 29. Dönem Polis Meslek Egitim Merkezi (POMEM) için hazirlanan kursiyerlerden; kadinlarda 47 kisiden 37’si, erkeklerde 73 kisiden 64’ü spor mülakatini basariyla tamamladi. Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Spor Akademisi Hazirlik Kurslarimizda ögrencilerimiz POMEM spor mülakatlarina hazirlanma firsati buldular. Spor mülakatini tamamlayan gençlerimizin önünde sözlü mülakat var, hepsini tebrik ediyor, basarilar diliyorum” dedi.



Çarsamba’da spor akademisi hazirlik kursu

Çarsamba Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak açilan spor Akademisi hazirlik kurslarinda polis olma hayaliyle çalisan adaylar sinavlara hazirlanma imkani buluyor. Çarsamba Belediyesi Spor Akademisinde Astsubay Egitim Merkezi (ASEM) ve Subay Egitim Merkezi (SUEM) kurslari da bir yandan devam ediyor. Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürlükleri (PMYO)sinavlari için kurs kayitlarinin da ocak ayi sonunda baslamasi planlaniyor.

Çarsamba’da gençleri önemsediklerini ve her alanda desteklediklerini belirten Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Spor Akademisi Hazirlik Kurslarimizda bu yil da Çarsambali gençlerimiz ücretsiz olarak parkura hazirlanma imkani buldular. Biz Çarsamba Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin yanindayiz. Uzman antrenör kadromuzla parkur hazirliklarini tamamlayan gençlerimizden kadinlarda 47 kisiden 37’si, erkeklerde ise 73 kisiden 64’ü spor mülakatini basariyla tamamladi. Bizim için büyük bir mutluluk kaynagi bu durum. Gençlerimizin hayatlarina dokunuyor olmaktan, yasamlarina katki saglayabilmek onur ve gurur duyuyoruz. Önlerinde sözlü mülakatlar var, hepsine basarilar diliyorum. Insallah onu da basarili bir sekilde tamamlayacaklardir. Rabbim haklarinda hayirlisini nasip etsin” diye konustu.

Kaynak: İHA