Caddebostan Yat Limaninda Tekneler Alev Alev Yandi

Caddebostan yat limaninda elektrik kontagindan kaynakli yangin meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Olayda can kaybi ve yarali olmadigi ögrenilirken 6 tekne yangindan ötürü kullanilamaz hale geldi.

Caddebostan Yat Limaninda Tekneler Alev Alev Yandi
Yangin sabah saat 05.00 siralarinda Kadiköy Caddebostan yat limaninda meydana geldi. Iddiaya göre elektrik kontagindan kaynakli yangin çikti. Kisa sürede dumanlarin yükseldigi tekneler bir anda alev topuna döndü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida çevre ilçelerden itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan teknelere müdahale ederken polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemleri aldi. Yanginin diger teknelere siçramamasi için tekneler güvenli bölgeye çekildi. Meydana gelen yanginda herhangi bir can kaybi ve yaralanma yasanmazken 6 teknenin kullanilamaz hale geldigi belirlendi. Itfaiye ekiplerinin sogutma çalismalari devam ederken polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.

Yanginin meydana geldigi limanda bekçi olarak çalisan Atilla Yalin "Saat 05.00 sularinda görev bölgemde duruyordum. Yan taraftaki is arkadasimin yerinde olmadigini gördüm. Kulübeden çikinca baktigimda tekneler alev almisti. Itfaiye ekiplerimiz sayesinde yangina müdahale edildi. Yaralimiz ve can kaybimiz yok. Yanginin sebebi elektrik kontagi oldugu belirtildi. Su ana kadar 6 teknemiz yandi." dedi.

Kaynak: İHA