Burhaniye'de Üniversiteli Gençlerden Örnek Bir Proje Daha

Burhaniye ilçesinde, Uygulamali Bilimler Fakültesi(BUBFA) ögrencileri, örnek bir projeye daha imza atti. Ögrencilerin hazirladigi "BUBFA Dönüstür Nefes Al “projesinde çok sayida fidan toprakla bulusturuldu .

Burhaniye'de Üniversiteli Gençlerden Örnek Bir Proje Daha
Balikesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamali Bilimler Fakültesi (BUBFA) 3.Sinif Turizm Isletmeciligi Birinci Ögretim ögrencilerinden Erkin Ekici, Ekremcan Tastan, Emirhan Türkçü, Mete Kagan Özkan, Hacer Alparslan, Sudem Remziye Demirler “Agaçlar dünyanin akcigerleri dogadan yana olmak için geri dönüsümü destekleyin” slogani ile projelerini hayata geçirdiler. Çok sayidaki fidani toprakla bulusturduklarini anlatan takim sözcüsü Ersin Ekici,” Dogamizi elimizden geldigi kadariyla korumamiz gerekiyor. Dönüsümü destekleyelim ve dogamiza ekecegimiz fidanlar ile nefes verelim düsüncesine vurgu yapmak istedik. Bu dogrultuda takimca “BUBFA Dönüstür Nefes Al” projemizi gerçeklestirdik” dedi.

”dedi.

Projede görev alan ögrencileri kutlayan BUBFA Dekani Prof.Dr. Mehmet Oguzhan Ilban, “Proje çerçevesinde dikilen fidanlarimiz dogamiza nefes katacaktir. BUBFA ailesi olarak birçok alana dokunan projeler gerçeklestiriyoruz. Bu projemizde de dogamizi korumak adina farkindalik olusturmak istedik. Ögrencilerim, çevreden topladigi atiklari toplayip elde ettigi gelir ile fidan dikimi gerçeklestirdi. Bu sekilde hem dogamizi korumus hem de sürdürebilir çevre kavramina vurgu yapmis olduk. Ögrencilerimi verdikleri emeklerden dolayi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA