AK Parti Izmir'den Oda Baskanlarina Rozet

AK Parti Izmir’de üye katilimlari devam ederken, 3. Sanayi Sitesi Oto Tamircileri ve Izmir Kantinciler Odasi baskanlari da AK Parti’ye katildi.

AK Parti Izmir'den Oda Baskanlarina Rozet
Il Baskanliginda gerçeklesen rozet takma törenine AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katildi.

Il Baskani Kerem Ali Sürekli, “AK Parti; Izmir’de de artan yeni ‘Ak Gönüllerle’ daha da güçleniyor. Güvenin tek adresinde birlesiyoruz. Oda baskanlarimiz ve yöneticilerimizin aramiza katilmasi, 2023 seçimleri için esen rüzgârin yönünü de gösteriyor. Hos geldiler, güç verdiler.” diye konusurken, Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag da “AK Parti Ailemiz büyümeye devam ediyor. 21 yildir sürekli büyüyen AK Parti, insallah yine, yeni katilan üyelerimizle birlikte önümüzdeki uzun yillar daha bu ülkeye hizmet edecegiz.” ifadelerini kullandi.

Gönlümüz hep vardi, bugüne nasipmis

Izmir Kantinciler Odasi Baskani Özgür Yavuz ve oda yönetimi ile 3. Sanayi Sitesi Oto Tamirciler Odasi Baskani Bülent Isçi’ye rozetleri takildiktan sonra katilimcilar adina konusan Baskan Yavuz, duygu ve düsüncelerini su sözlerle anlatti; “Zorlu bir pandemi geçirdik. Ondan sonra bir süreç var. Bu süreçte esnaf teskilatina, biz kantincilere destegini esirgemeyen basta Sayin Cumhurbaskanimiza, bakanlarimiza, vekillerimize, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Gönlümüz zaten vardi ama mühürlemek, damgalamak bugüne nasipmis. Uzun yillardir cani gönlüden destegimiz vardi. 2023’ü huzurlu bir sekilde atlatip yolumuza devam edecegiz. Genel Baskan Yardimcimiz Hamza Dag, Il Baskanimiz Kerem Ali Sürekli, Milletvekillimiz Atilla Kaya, sikintilarimizda yanimizda oldular, bizlere emekleri çok.”

Hamza Dag; “2023 seçimleri için gösterge.”

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag ise söyle konustu: “2023 seçimlerinin ayak izlerini görmeye basladigimiz, 2023 seçimlerini arifesinde, bu büyüme, bize 2023 seçimlerinin sonuçlarini da çok net bir sekilde gösteriyor. Insallah, 2023 Cumhurbaskanligi ve Meclis seçimlerinde, milletimiz bugüne kadar oldugu gibi liderine güvenini tazeleyecek, bir 5 yil daha ülkeye hizmet etme yetkisini bize verecektir. Insallah hizmet etmeye devam edecegiz. Katilimlarindan dolayi Kantinciler Odasi Baskani Özgür Yavuz ve yönetim kurulu üyelerine, 3. Sanayi Sitesi Oto Tamirciler Odasi Baskani Bülent Isçi’ye tesekkür ediyor, hos geldiniz, diyorum.” AK Parti’nin Izmir’de yükselen bir grafik sergiledigini söyleyen Il Baskani Kerem Ali Sürekli; “Sokakta karsimiza çikan tablo, partimize yeni katilimlarla kendini gösteriyor. Sivil Toplum Kuruluslari ile kurdugumuz bagin yansimalarini görmek mutluluk verici. Ama bu katilimlarin asil arka planinda, Cumhurbaskanimizin liderligindeki Türkiye’nin dünyayi sarsan sorunlari çözme yetenek ve kararliligi, ülkemizin büyüyor olmasi var. 2023 sandigi bize bu katilimlarin gücüyle yeniden millete hizmet firsati verecek, inaniyoruz.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA