Twitter Ofisindeki Esyalar Satildi Açiklamasi Mavi Kus Heykeline 100 Bin Dolar

Sosyal medya platformu Twitter’in ofis esyalarini satisa çikardigi açik arttirma sona erdi. En yüksek fiyata satilan ürün, 100 bin dolarla mavi kus heykeli oldu.

Twitter Ofisindeki Esyalar Satildi Açiklamasi Mavi Kus Heykeline 100 Bin Dolar
Milyarder is insani Elon Musk tarafindan satin alindiktan sonra finansal kriz iddialari ile gündeme gelen sosyal medya platformu Twitter’in San Francisco’daki ofisinde bulunan esyalari satisa çikardigi açik artirma sona erdi. Online yapilan müzayedede mavi kus heykeli 100 bin dolara alici bulurken, en yüksek teklifi alan ürün oldu. Ayrica "@" sembolü seklindeki dekoratif saksi ise 15 bin dolara satildi. Geri dönüsümden elde edilen ahsap masa da 10 bin 500 dolara yeni sahibinin oldu. Italyan yapimi bir espresso makinesi de 13 bin 500 dolarlik kapanis teklifi aldi.

Dün baslayan açik artirmada, 631 parça ürün satisa sunulmustu.

Kriz söylentilerinin ortasinda satis karari alinmisti

Elon Musk tarafindan satin alindiktan sonra finansal kriz iddialari ile gündemden düsmeyen Twitter, geçtigimiz Aralik ayinda ABD’nin San Francisco kentindeki genel merkezinde bulunan bazi esyalari açik artirma yöntemiyle satisa çikaracagini duyurmustu. Musk’in siki tasarruf tedbirleri uyguladigi bir dönemde duyurulan karar, kriz söylentilerini güçlendirmisti. Buna ragmen satis kararinin sirketin finansal durumuyla ilgili olmadigi kamuoyuna yansimisti.
Kaynak: İHA