Minik Ögrencilere Satranç Hediye Edildi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Zeynep Gençten Anaokulu’nu ziyaret ederek, minik ögrencilerle bir araya geldi. Baskan Fadiloglu, ‘Hamleni Yap’ projesi çerçevesinde ögrencilere satranç seti armagan etti.

Minik Ögrencilere Satranç Hediye Edildi
2022-2023 egitim ögretim yilinin basladigi günden bugüne araliksiz okul ziyaretlerini sürdüren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, son olarak Zeynep Gençten Anaokulu’nu ziyaret etti. Iki ögrenci tarafindan kapida karsilanan Baskan Fadiloglu’na ögrenciler çiçek takdim etti. Baskan Fadiloglu, daha sonra Okul Müdürü Ramazan Aslan, Müdür Yardimcisi Aynur Asar ile birlikte siniflari gezerek, minik ögrencilerle bir araya geldi. Egitimleri hakkinda ögrencilerin kendisinden bilgi alan Baskan Fadiloglu, ögrencileri tek tek tebrik etti. Baskan Fadiloglu, Sehitkamil Belediyesi tarafindan baslatilan ‘Hamleni Yap’ projesi ile ögrencilere satranç seti armagan etti. Baskan Fadiloglu, daha sonra ögrencilerle birlikte günün anisina hatira fotografi çektirdi.

Ziyaret sonunda kisa bir degerlendirmede bulunan Zeynep Gençten Anaokulu Müdür Yardimcisi Aynur Asar, “Bugün Baskanimiz yüce bir gönüllülük göstererek, okulumuzu ziyaret etti. Gerçekten bu ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Baskanimiza siniflarimizi gezdirdik, ögrencilerimiz ile bir araya getirdik. Okulumuzda verilen egitimlerle ilgili bilgiler verdik. Sag olsun Baskanimiz da çocuklarimiza satranç seti ve çesitli hediyeler armagan etti. Ögrencilerimiz de bu konuda çok mutlu oldular. Belediye Baskanimizla bir araya gelmek bizleri ve ögrencilerimizi çok mutlu etti. Biz okul yönetimi olarak Baskanimiza bu ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA