Ihlas Magazasi'nin 162'Nci Subesi Kozan'da Açildi

Ihlas Magazasi’nin Adana’daki 5’inci, Türkiye genelindeki 162’nci subesi Kozan ilçesinde açildi.

Ihlas Magazasi'nin 162'Nci Subesi Kozan'da Açildi
Ihlas Pazarlama & Ihlas Magazalarinin 162. subesi, Kozan ilçesinde törenle vatandaslarin hizmetine sunuldu. Açilis törenine,Ihlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, Bölge Koordinatörü Mehmet Güven, Türkiye Gazetesi Kozan Müdürü Celal Özdemir, Ihlas Vakfi Adana Sube Baskani Mustafa Kulak, Magaza Sube Müdürü Ali Aydin, Kozan Belediye Baskan Yardimcilari Süleyman Senogul ve Faruk Sönmez, siyasi parti ilçe baskanlari, esnaf ve çok sayida vatandas katildi

Magazanin açilisi, dua edilmesinin ardindan kurdele kesilerek yapildi. Ihlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, "Ihlas Holding 52 yildir bir marka, bir çinar. Kuruldugu günden bu yana Kozan’da kesintisiz hizmet vermekteyiz. Türkiye Gazetesinin en çok abonesinin oldugu yer Kozan ilçemiz. Ihlas Pazarlama ve Ihlas servisimizin memnuniyetinin en iyi oldugu bir ilçemiz. Müsterilerimizin bu teveccühünü Kozan’a yakisir katli magaza ile taçlandiriyoruz. Ihlas Magazalari Türkiye genelinde kurumsallasiyor ve büyüyor. Bizim magazalarimiz halkin magazasi. Her zaman para degil, halkin güvenle alisveris yapabilecegi bir magazamiz. Birçok ürünü kendimiz üretiyoruz; özellikle su aritma, temizlik robotu ve sofben grubunda açik ara pazar lideriyiz. Ayni zamanda 70’e yakin ülkeye ihracat yapiliyor. Ülke ekonomisine katki sagliyoruz. Biz ülkemizin ekonomisine güveniyoruz. Bu güvenle hem istihdami artirmak hem ülke ekonomisine destek olmak adina yatirimlarimiza devam edecegiz" dedi.

Açilista konusan Kozan Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Senogul ise, bu yatirimin Kozan’a hayirli olmasini temenni ederek, ticarette güven ve kalitenin önemli olduguna vurgu yapti.
Kaynak: İHA