Destek Ilk Ve Ortaokulu Ögrencileri Formalarina Kavustu

Iyilik Hareketi Kültür Egitim ve Yardimlasma Dernegi Baskani Kasim Alper Özdemir, Amasya Tasova Destek Köyü’nde kiz ögrencilerin futbol turnuvalarinda giymek istedikleri formalari özel olarak yaptirdi.

Destek Ilk Ve Ortaokulu Ögrencileri Formalarina Kavustu
Sair ve yazar Kasim Alper Özdemir, yurt içi ve yurt disinda çocuklar için yapmis oldugu sosyal projelere devam ederken, memleketi Amasya’yi da unutmadi. Amasya Tasova Destek Köyü Ilk ve Ortaokulu Okul Aile Birligi’nin talebi olan formalari yaptiran Iyilik Hareketi Kültür Egitim ve Yardimlasma Dernegi Baskani Kasim Alper Özdemir, köye gelerek ögrencilerle bir araya geldi ve formalari çocuklara hediye ederek Amasya’da yapilacak olan futsal turnuvasi için basarilar diledi.

Okul Müdürü Süleyman Saykal, sosyal projeleriyle gerçekten dikkat çeken Kasim Alper Özdemir’e, "Köyümüz ve okulumuz adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Ögrencilerle okul bahçesinde top oynayip sohbet eden Kasim Alper Özdemir, "Uzun yillardir çocuklar üzerine projeler yaparak onlari mutlu etmeye çalisiyoruz. Bu bizim asli görevimiz ve spor ise bütün kötülükleri yok edebilecek bir yasam tarzi. Çocuklarimizi her türlü tehlikeden korumak ailelerinin yani sira da topluma rol model olanlarin da ayri bir görevi. Kiz evlatlarimizi da 2023 yilinda çok daha iyi yetistirmeliyiz. Destek Köyü’nde olmak benim için ayri bir güzellik oldu. Formalarin sponsoru olan Tuncay Altunoglu kardesimize de tesekkür ediyorum. Birçok renk vardi ama Adana Demirspor gibi köklü bir takimin renkleri olmasini hem biz hem ögrencilerimiz istedi. Biz de özel olarak hediye edip onlara basarilar diledik. Iyiligin pesinde bir hikayemiz var diyerek güzel projelere imza atmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA