Ali Ülker Açiklamasi 'Ev Disi Tüketim Sektöründeki Is Hacmimizi Önümüzdeki Dönemde Büyütmeyi Hedefliyoruz'

Yildiz Holding, ANFAS 29. Uluslararasi Gida ve Içecek Ihtisas Fuari’nda gida ve perakende sektöründe Ev Disi Tüketim kanalina hizmet veren sirketleriyle yer aldi. Fuari ziyaret eden Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Ülker, "Ev Disi Tüketim sektöründeki is hacmimizi önümüzdeki dönemde büyütmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ali Ülker Açiklamasi 'Ev Disi Tüketim Sektöründeki Is Hacmimizi Önümüzdeki Dönemde Büyütmeyi Hedefliyoruz'
Yildiz Holding’in gida ve perakende sektöründe Ev Disi Tüketim kanali ve profesyonellerine hizmet veren öncü sirketleri, sektör profesyonellerinin önemli bulusma noktasi olan ANFAS 29. Uluslararasi Gida ve Ihtisas Fuari’nda yer aldi. Yildiz Holding; bu yil 29’uncusu organize edilen, sektörün en önemli uluslararasi organizasyonlarindan biri olan Gida ve Içecek Ihtisas Fuari’na her biri sektörlerinin lider ve öncü sirketleri olan Bizim Toptan, Kerevitas, g2M ve DFU sirketleriyle katildi.

17-20 Ocak tarihleri arasinda Antalya’da gerçeklesen, 45’in üzerinde ülkeden 45 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi bulusturan fuarda Bizim Toptan, SuperFresh, g2m ve Donuk Firincilik stantlarinda 2023 yilina yönelik yeni ürün ve konseptleri ön plana çikti. Fuari ziyaret eden Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Ülker, sirketlerin stantlarinda yöneticiler ve fuar katilimcilariyla bir araya geldi. Fuarda Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci, Kerevitas CEO’su Mert Altinkilinç, DFU Genel Müdürü Ilgin Hasircioglu ve g2m Genel Müdürü Furkan Akiner de hazir bulundu.

"Ev Disi Tüketim sektöründeki is hacmimizi önümüzdeki dönemde büyütmeyi hedefliyoruz"

Fuari ziyaret eden Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Ülker, sunlari söyledi:

"Yildiz Holding olarak gida ve perakende sektöründe tüketiciler tarafindan taninan markalara sahip olmamizin yani sira, Ev Disi Tüketim (EDT) olarak tabir ettigimiz sektöre de sirketlerimizle hizmet sunuyoruz. EDT sektöründe 40 yili askin tecrübeye sahip g2m basta olmak üzere Bizim Toptan, Kerevitas, DFU ve Aytaç sirketlerimiz, ürün ve servisleriyle sadece son tüketiciye degil sektör profesyonellerine de ulasiyor. Yildiz Holding cirosunun yaklasik yüzde 6’sina tekabül eden Ev Disi Tüketim sektöründeki is hacmimizi önümüzdeki dönemde büyütmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizle sektörün en önemli uluslararasi organizasyonlarindan biri olan Gida ve Içecek Ihtisas Fuari’na katilmis olmaktan ve fuarda bir araya geldigimiz sektör paydaslariyla ortak bir sinerji yakalamaktan memnunuz."
Kaynak: İHA