Dicle Üniversitesinde Çevre Kirliligine Karsi Farkindalik
Dicle Üniversitesi Çevre ve Agaçlandirma Sube Müdürlügü "En Temiz Kampüs" slogani ile baslatmis oldugu çalismalarina devam ediyor.

Çevre ve Agaçlandirma Sube Müdürlügü yetkileri tarafindan yapilan açiklamada, “Üniversitemizin yerleskesinde her gelen vatandas bir çöp atsa bu 75 bin çöp demektir. Gelen misafirlerimizin ve personelimizin bu konuda duyarlilik göstermesinin önemi çevre için gerekli. Unutulmamalidir ki doga kirlendigi zaman faturasi gelecek nesillere çok agir olur. ’En Temiz Kampüs’ slogani ile yürüttügümüz bu çalismaya personel, ögrenci ve misafirlerinizin çagrimiza karsilik vermesini bekliyoruz" ifadeleri kullanildi.
Bu çalisma ile çevre kirliligine karsi bir farkindalik olusturulmasi ve kampüsün temizlik düzeyinin önemli derecede iyilestirilmesi hedefleniyor.
