Berko Ilaç 'Demir Kiz' Ile Hastanedeki Çocuklarla Bulusuyor

Berko Ilaç “Saglikli Yarinlara” vizyonunu yasam tarzina dönüstüren ürün, hizmet ve projelerle topluma saglik ve deger katmaya devam ediyor. Bu bakis açisindan yola çikarak hayata geçirdigi Çocuk Tiyatrosu, yeni oyunu ‘Demir Kiz’ ile hastanelerdeki çocuklarla bulusuyor.

Berko Ilaç 'Demir Kiz' Ile Hastanedeki Çocuklarla Bulusuyor


Çocuklarin sosyal gelisimine katki saglarken ayni zamanda çocuklarda sanat kültürü olusturma hedefiyle kurulan Berko Çocuk Tiyatrosu, ikinci oyunu ‘Demir Kiz’ ile hastanelerde tedavi gören çocuk hastalara sahneleniyor. Mutlulugun çocuklarin iyilesmesine katki saglayacagi bilinciyle hastanelerin pediatri servislerinde yatan çocuk hastalarla bulusan Çocuk Tiyatrosu, Marmara Üniversitesi Pendik Egitim ve Arastirma Hastanesinde ve Basibüyük Prof. Dr. Asaf Ataseven Ek Hizmet Binasi Hastane Sinifinda yatarak tedavi gören hasta çocuklara ulasmanin mutlulugunu yasadi.

2015 yilinda kurulan ve iki ödül sahibi olan Çocuk Tiyatrosu ile simdiye kadar okullar, belediyeler, kültür merkezleri, özel sahneler ve hastanelerde on binlerce çocuga ücretsiz bir sekilde ulasildi ve ulasilmaya devam ediyor.

Berko Ilaç Yönetim Kurulu Üyesi Eylem Beran konuyla ilgili, “Gözbebegimiz olan Berko Çocuk Tiyatromuz ile sosyal sorumluluk alaninda deger olusturmaya devam ediyoruz. Mutlulugun çocuklarin iyilesmesine katki saglayacaginin bilinciyle hastanelerin pediatri servislerinde yatan çocuk hastalarla bulusuyoruz. Çocuk Tiyatromuz ile çocuklarin hastane kaygilarinin azalmasina ve tedavi süreci sonrasinda güzel anilar da hatirlamalarina vesile olmayi hedefliyoruz. Saglikli yarinlara vizyonumuzla örtüsen, hem saglikli hem de sanatla çevrili gelecek nesiller yetismesini önemsiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA