Tarsus'taki Toros Caddesi Yenilendi

İçel Büyüksehir Belediyesi Yol, Yapim ve Bakim Dairesi Baskanligi ekipleri, kilitli parke tas döseli olan ve kötü durumda bulunan Tarsus’taki Toros Caddesi üzerinde çalisma gerçeklestirerek, caddeyi modern bir görünüme kavusturdu.

Tarsus'taki Toros Caddesi Yenilendi
İçel Büyüksehir Belediyesi Yol, Yapim ve Bakim Dairesi Baskanligina bagli ekipler, bozuk zeminleri nedeniyle ulasimda sorun yasatan cadde ve bulvarlarda asfaltlama çalismalarina, tüm hiziyla devam ediyor. Diger kurumlarin altyapi faaliyetlerinin tamamlanmasi ile kilitli parke tas döseli olan ve oldukça kötü durumda bulunan Tarsus’taki Toros Caddesi üzerinde, Büyüksehir Belediyesi tarafindan genis çapli faaliyet gerçeklestirildi.

Mithatpasa Mahallesi sinirlarinda bulunan ve 700 metre uzunlugundaki cadde üzerinde önce bozuk zemin söküm islemi uygulayan Büyüksehir ekipleri, ardindan zemin islah ve düzenleme islemini yerine getirdi. MESKI ekipleri tarafindan içme suyu hatlarinin yenilenmesi ve yagmursuyu hatlarinin revize edilmesinin ardindan, sicak asfalt dökümü yapildi. Eski yapi yerlesimin yogun oldugu bölgede bulunan cadde üzerinde, kaldirim döseme islemi de gerçeklestirildi.

Mithatpasa Mahallesi Muhtari Muhittin Borlukan, "Bu caddemiz Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Sehitler Caddesi’ni birlestiren bir cadde. Gerçekten çok kötü durumdaydi. Sag olsunlar bu soruna el attilar ve projeyi yaptilar. Kaliteli hizmet her zaman çok iyidir. Vahap Seçer Baskanimizin öncülügünde de; asfalt, yol ve kaldirim yapiminda çok kaliteli bir hizmet görüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA