Motosikletinin Baglanmasina Kizan Kisi, Çekici Soförünü Biçakladi

Bursa’da motosikletinin baglanmasina öfkelenen kisi, çekicinin üzerinden zorla almak istedi. Buna izin vermeyen çekici soförünü ise biçaklayarak kaçti. Yasanan bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Motosikletinin Baglanmasina Kizan Kisi, Çekici Soförünü Biçakladi
Olay, merkez Sirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz ögrenilemeyen sürücü motosikleti ile trafik ekiplerinin uygulamasina girdi. Trafik polisi tarafindan sorgulanan motosikletin bazi evraklarinin eksik çikmasi üzerine baglanarak çekiciyle otoparka götürüldü. Sürücü ise motosikletini alan çekiciyi ticari taksiyle otoparka kadar takip etti. Motosiklet sürücüsü burada taskinlik yaparken çekici sürücüsü Ihsan Y.’in yardimina arkadaslari yetisti. Burada bir süre arbede yasanirken motosiklet sahibi çekici soförü Ihsan Y.’yi baldir kismindan biçakladi. Ardindan yasanan karmasikliktan faydalanan süpheli, bölgeden kaçarak uzaklasti.

Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali Ihsan Y.’ye yaptigi ilk müdahalesinin ardindan Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi.

Polis ekipleri çekici soförünü biçaklayarak kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Yasananlar ise bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA