Merkezefendi Kent Tiyatrosuna Büyük Ilgi

Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularinin 14 Ocak Cumartesi günü sergiledigi tiyatro oyunu sanatseverler tarafindan yogun ilgi gördü.

Merkezefendi Kent Tiyatrosuna Büyük Ilgi


Kültür ve sanat etkinliklerini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, tiyatro oyunlari ile faaliyetlerine devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularinin sergiledigi, Muzaffer Izgü’nün yazdigi, genel sanat yönetmeni Selahattin Dogramaci’nin yönettigi ‘Lütfen Kizimla Evlenir misiniz?’ isimli tiyatro oyunu sanatseverlerden yogun ilgi gördü.

Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu dolduran sanatseverler, esini kaybetmis ve tüm gayesi gözlerini kapatmadan önce kizini evlendirmek olan bir annenin komik öyküsünün anlatildigi oyunu büyük bir ilgiyle izledi. Tiyatro oyununu sahneleyen Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyunculari performanslariyla büyük begeni topladi. Salonu tika basa dolduran tiyatroseverler oyun bitiminde oyunculari ayakta alkisladi.

Muzaffer Izgü’nün kaleme aldigi ‘Lütfen Kizimla Evlenir Misiniz?’ isimli tiyatro oyunu 18 Ocak Çarsamba günü saat 20.00’de tekrar seyirci ile bulusacak. Davetiye ile giris yapilacak ücretsiz oyun Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salon’da sahnelenecek. Vatandaslar, oyun davetiyelerini Merkezefendi Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.
Kaynak: İHA