BINTSO Baskani Çintay, 'Ilimize Ticaret Borsasi Temsilciligi Açilmasi Sözünü Aldik'

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi esnafi ile bir araya gelen BINTSO Baskani Kadir Çintay, “Ilimiz için yeni bir müjdeyi de sizlere vermek istiyoruz. Gerçeklestirdigimiz Diyarbakir ziyaretinden sonra ilimize Ticaret Borsasi temsilciligi açilmasi sözü aldik” dedi.

BINTSO Baskani Çintay, 'Ilimize Ticaret Borsasi Temsilciligi Açilmasi Sözünü Aldik'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasi (BINTSO) Baskani Kadir Çintay, Küçük Sanayi Sitesi esnafi ile bir araya geldi.

Çintay, “BINTSO Küçük Sanayi Sitesi esnafinin her zaman yaninda olacagiz. Sizden istedigimiz tek sey üretim yapmaniz. Biz BINTSO olarak, sanayimizde emek veren ustalarimizin yaptigi islerin kalitesine kefiliz. Sizler üreteceksiniz bizler de sizleri destekleyerek büyümenize katki saglayacagiz. Bingöl’de üretilen ürünlerimizi tüm dünyaya ihraç etmeyi hedefliyoruz. Ihracatimizin gelismesi için sizlerin kaliteli üretim yapmasi en önemli husustur. Ihracatin üzerinde çok fazla duruyoruz. Baskanim bize ihracat yap diyorsunuz ama siz bu konuda ne yapiyorsunuz diye soranlar oluyor. 2022 yilinin 12 ayinda ’Onikiden Dis Ticaret’ firmasini kurduk. Biz de bu firmamiz ile ilimizin ihracat rakamlarina katki saglamaya çalisacagiz. Bingöl’ün hak ettigi ekonomik düzeye yükselmesi için uluslararasi ticaretimizi gelistirmek zorundayiz” dedi.

Sanayi esnafina bir müjdeyi de açiklayan Çintay, “Ilimiz için yeni bir müjdeyi de sizlere vermek istiyoruz. Gerçeklestirdigimiz Diyarbakir ziyaretinden sonra ilimize Ticaret Borsasi temsilciligi açilmasi sözü aldik. Hayvansal ve zirai faaliyetlerde bulunan is insanlarimiza hayirli ugurlu olsun insallah. Artik çevre illere gitmek zorunda kalmayacaklar. Bizler görev süresince sizden gelen talepler dogrultusunda gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz. Sanayicimizin ve üreticilerimizin her zaman yanindayiz. Yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personellerine kadar güçlü bir Ticaret ve Sanayi Odasi kadrosu var. Bu güçle sizlere hak ettiginiz hizmete verecegimizden süpheniz olmasin" seklinde konustu.

Kaynak: İHA