Belediye Binasi Kültür Merkezine Dönüstürüldü

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in girisimleriyle Kisas Mahallesinde bulunan eski belediye binasi kültür merkezine dönüstürüldü. Mahalle muhtari ve vatandaslar, kültürel faaliyetlerin sunulacagi kültür merkezi için Baskan Canpolat’a tesekkür etti.

Belediye Binasi Kültür Merkezine Dönüstürüldü
Haliliye Belediyesi tarafindan Kisas Mahallesine Kültür Merkezi kazandirildi. Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla Kisas Mahallesinde bulunan atil durumdaki eski belediye binasi için çalismalar baslatildi. Yürütülen hummali çalismalar sonucu bina, kültür merkezine dönüstürüldü. Basta gençler ve kadinlar olmak üzere vatandaslara kültürel faaliyetleri yürütebilecekleri ortam sunulan kültür merkezinde çalismalar tamamlandi. Hem mahallenin hem de bölgenin kültürel faaliyet noktasindaki eksikligini karsilayacak olan bina, Kisas Kültür Merkezi olarak hizmet verecek. Kültür merkezinin içerisinde ise müzik sinifi, bilgisayar kursu , dikis atölyesi , el sanatlari atölyesi , 45 kisilik okuma salonu ve 15 kisilik derslik ile Kisas Mahalle Muhtarligi yer alacak.

Kisas Mahallesinde kazandirilan kültür merkezi için Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a tesekkür eden Mahalle Muhtari Davut Ersöz, “Atil durumda olan eski belediye binasini Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, kültür merkezi ve muhtarlik olarak Kisas’in hizmetine sundu. Kisas halki adina baskanimiza çok tesekkür ederim, sag olsunlar var olsunlar” diye konustu.

Vatandaslar ise kültür merkezi ile gençlere vakit geçirebilecekleri ortam sunulacagini ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Baskan Mehmet Canpolat’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA