Bayrampasa'da Kestane Festivali

Bayrampasa Belediyesi tarafindan geleneksel olan Kestane Festivali renkli görüntüler olusturdu. Vatandaslara kendi elleri ile kestane ikram eden Belediye Baskani Atila Aydiner, “Bayrampasa Halkinin güzel gönlüne giriyoruz” dedi.

Bayrampasa'da Kestane Festivali
Bayrampasa Belediyesi bünyesinde her yil düzenlenen Kestane Festivali Muratpasa Mahallesi Kamil Caddesindeki Kapali Pazar Alaninda gerçeklestirildi.

Festivale Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, davetliler ve vatandaslar katildi.

Festivalde mangalda pisirilen kestanelerden almak isteyen vatandaslar uzun kuyruklar olusturdu. Belediye Baskani Atila Aydiner kestane tezgâhinin basina geçerek kestane pisirilmesine yardim etti. Aydiner daha sonra pisirilen kestaneleri vatandaslara ikram etti.

“Kisin içimizi isitacak en güzel kestanedir”

Festivalde konusan Belediye Baskani Atila Aydiner, “Yenir bir festivalimiz olacak. Onlarla ilgili çalismalarimiz devam ediyor. Basin mensuplarina festivalimizi açiklayacagiz. Her ay dolu dolu festivallerle 2023 seçimlerine kadar, 2024’e kadar emin adimlarla, festivallerle, gençlerle birlikte durmak yok çalismaya devam sloganimizla yolumuza devam edecegiz. Kisin içimizi isitacak en güzel kestanedir. Bugün burada Bayrampasa Halkinin güzel gönlüne giriyoruz” dedi.

Festivalin müzik kisminda da Bati Karadeniz Yöresinin türkülerini söyleyen sanatçilar sahne aldi.
Kaynak: İHA