Ayakkabisindan Eroin Saçildi

Beyoglu’nda bekçilerin süphe üzerime durdurdugu yabanci uyruklu sahis, kaçmaya çalisti. Kisa süren kovalamaca sonunda yakalanan sahsin ayakkabisindan 32 paket eroin ve 20 adet uyusturucu hap çikti.

Ayakkabisindan Eroin Saçildi
Beyoglu Çukur Mahallesi Tarlabasi Bulvari üzerinde geçtigimiz Sali günü saat 23.00 siralarinda devriye gezen Kasimpasa Polis Merkezi Amirligine bagli bekçiler, bir sahsi durumundan süphelenerek durdurdu. Yabanci uyruklu sahis, bekçilerin kimlik sormasi üzerine kaçmak istedi. Bekçilerin dikkate sonucu uzaklasamadan yakalanan sahis, bu kez de direnmeye basladi.

Yasanan arbede sonucunda bekçilerin zor kullanmasi sonucu sahis etkisiz hale getirilerek kelepçelendi.

Ayakkabindan eroin saçilan Afrikali torbaci tutuklandi

Arbede esnasinda ise sahsin ayakkabisindan çok miktarda uyusturucu madde ve hap yere saçildi. Yasananlar ise kameralara yansidi. Ele geçirilen uyusturucularla birlikte gözaltina alinan Orta Afrika Cumhuriyeti olan Kongo uyruklu Wman T. (37) emniyete götürüldü. Burada ifadesi alinarak adli islemleri yapilan sahis, sevk edildigi adliyede çikartildigi mahkemece “uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA