Tavsanli'da Gazeteciler Mesleklerini Anlatti

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde yerel gazete sahipleri ögrencilerle bir araya geldiler.

Tavsanli'da Gazeteciler Mesleklerini Anlatti
Gazeteci Fatma Selma Kocabas Aydin ve Tuna Isleyen ögrencilerle Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda bir araya gelerek gazetecilik hakkinda söylesi gerçeklestirdiler.

Tavsanli Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Dünya Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla ögrencilerle söyleyisi de bir araya gelen Selma Kocabas Aydin gazetecilik ve habercilik hakkinda bilgiler verdi.

Gazetecilige basladigi ilk yillarda karsilastigi zorluklari ve teknolojide gelinen noktayla beraber günümüz gazeteciligine de deginen Aydin, gazeteci Tuna Isleyen ile birlikte ögrencilerin sorularini cevapladi.

Tavsanli Ekspres Gazetesi Sahibi Tuna Isleyen de gazetecilige baslama zamanlarini paylasarak kendisinde büyük emegi oldugunu ifade ettigi Selma Kocabas Aydin’a tesekkür etti. Ögrencilerin saha haberlerinde karsilasilan zorluklari anlatan Isleyen, gazetecilikteki tecrübelerini aktardi.

Okul idarecileri katilimlarindan dolayi her iki gazeteciye de tesekkür belgesi takdim ederek ögrencilerle hatira fotografi çekildiler.
Kaynak: İHA