Kazada Agir Yaralanan Genç Kurye Hayatini Kaybetti

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde yaklasik 1 buçuk ay önce servis minibüsünün çarptigi kuryeden aci haber geldi. Genç kurye, hastanedeki yasam mücadelesini kaybetti.

Kazada Agir Yaralanan Genç Kurye Hayatini Kaybetti
Kaza, 28 Kasim gecesi Batakköy Mahallesi Sehit Furkan Çelik Caddesi üzerinde meydana gelmisti. I.Ç. idaresindeki 54 S 2854 plakali servis minibüsü ile Oguzhan Yaziksiz (21) idaresindeki Domino’s Pizza’ya ait 54 AGG 931 plakali motosiklet çarpismisti. Çarpismanin etkisi ile yola savrulan ve agir yaralanan kurye Yaziksiz, Akyazi Devlet Hastanesine kaldirilmisti. Buradaki müdahale sonrasinda Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilen gençten, yaklasik 1 buçuk ay sonra aci haber geldi. 21 yasindaki genç, Akyazi ilçesi Küçücek Mahallesi Cumhuriyet Yeni Camii’nde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlanacak.

Kaza ve gence müdahale ani kamerada

Kaza ani ise bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, cadde üzerinden ara sokaga dönüs yapmak isteyen servis minibüsü ile motosikletin çarpismasiyla birlikte motosiklet sürücüsünün yola savruldugu anlar yer aldi. Öte yandan, kaza sonrasi bölgede saglik ekiplerinin gence dakikalarca müdahale ettigi anlar da cep telefonu kamerasiyla saniye saniye kaydedilmisti.
Kaynak: İHA